Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 10 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
....λοιποοοον.....
...διευκρινησεις.....την κοπελα την εχω συναντησει τουλαχιστον 3 χρονια πριν οποτε διατηρω επιφυλαξεις για τον αν τα γραφομενα μου αντποκρινονται στην σημερινη πραγματικοτητα....η αληθεια μπορει να ειναι καλυτερη μπορει ομως και χειροτερη...την κριτικη την γραφω για να δωσω την οποια βοηθεια μπορω αν αυτο ειναι δυνατον φυσικα....
εχουμε και λεμε......

....συννενοηση με πρακτορειο....
....χωρις κανενα προβλημα....

...εμφανιση.....
....σχετικα κοντη η και κανονικη με πραγμτικα πολυ ομορφο προσωπο και ματια.....στηθος τουμπανο σιλικονατο....χοντη δεν την λες οπως εχω διαβασει αλλου....'μπαμπατσικη' ,ισως να ειναι καλυτερος χαρακτηρισμος

...συμπεριφορα/επικοινωνια....
....και εδω στο μεσο ορο.....ουτε πολλες χαρουλες ουτε ομως και ψυχρη....(για ουγγαρεζα καλη ηταν)

...αποδοση......
...και εδω τα μπλεκουμε.....φαινεται να εχει διαθεση....ειναι εργατικη....στηνεται καλα και την κινηση την εχει....ΑΛΛΑ......
.............μην το ενα....μην το αλλο....οχι φιλι....οχι 69 η γλυψιμο.....
.....υπερβολικη μανια μετην καθαριοτητα και την απολυμανση.......τελοσπαντων πραγματα αρκετα που μπορουν να κανουν καποιον να ξενερωσει παρα τα οποια θετικα

....για ολα τα παραπανω παιρνει την βαση.....αντε ενα 6αρακι(διοτι εχουμε δει και χειροτερα)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών