Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 1 10
Citytours
2805
(Updated: 18 Αυγούστου, 2010)
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Nelly είναι ένα γλυκύτατο πιπίνι εκ Ρωσίας με σώμα και πρόσωπο εκπληκτικά. Ό,τι βλέπετε στις φωτός βασικά (συν ένα piercing στον αφαλό). Η 2η και η τελευταία είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές. Κάτι που ίσως δε φαίνεται είναι κάποιες αχνές φακίδες στο πρόσωπο. Η όλη της σωματοδομή μου θύμισε κάπως τη συμπατριώτισσά της πορνοστάρ Willa (http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/willa.html) στο λίγο πιο ψηλό όμως και στο λίγο πιο αδύνατο και πιο καλλίγραμο σώμα. Πρόσωπο πολύ όμορφο. Μαλλί όπως ακριβώς στις φωτός και μάτια γαλανά. Μουνί γλόμπος με πεταχτούτσικα/μεγαλούτσικα ψιλοσκούρα μικρά χείλη, κωλαράκι όνειρο, κωλοτρυπιδάκι αριστούργημα και πατούσες ελαφρώς πλατιές με ωραία δαχτυλάκια (βαμμένα κόκκινα).
Τα Αγγλικά της είναι σαν τα δικά μου ρώσικα* και ως εκ τούτου η επικοινωνία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Έχει γενικώς καλή διάθεση και είναι χαμογελαστή, αλλά από υπηρεσίες χωλαίνει. Δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες, δεν είναι καθόλου ενεργητική, δείχνει ότι δεν πολυαντέχει στα σκληρά και δεν της πολυ-αρέσει να τη γλείφουνε. Στην αρχή δεν ήθελε κιόλας. Μετά το πήρε απόφαση.
Φιλιά πάρα πολύ καλά (dfk) και πίπα φιλότιμη, με προσπάθειες deepthroat και χωρίς χέρια κλπ. αλλά όχι τπτ σπουδαίο.
cif δε θέλει - cim και μετά στο μπάνιο για να τα φτύσει. Στο κυρίως σεξ συμμετέχει "ελαφρώς" - είναι ολίγον παθητική μερικές στιγμές.
Αυτά. Παρά τα αρνητικά της τέτοιο super ρωσοπιπίνι δεν έρχεται συχνά, οπότε άνετα την ξαναέβλεπα. Έχω την εντύπωση δε ότι σε πολύωρο meeting και με αρκετή καθοδήγηση μπορεί να βγει κάτι πολύ καλύτερο. Αξίζει να το προσπαθήσει κανείς...
*τρεις λέξεις ξέρω δυο απ' τις οποίες (το ντα και το νιετ) τις έμαθα μικρός απ' το "ΦΩΣ" εκείνο το καλοκαίρι που ήταν να 'ρθουν οι Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο κλπ. στην ομάδα. "Ντα Προτάσοφ στο Θρύλο" πρωτοσέλιδο τη μία μέρα, "Νιετ της Δυναμό" την άλλη κ.ο.κ.
Τα Αγγλικά της είναι σαν τα δικά μου ρώσικα* και ως εκ τούτου η επικοινωνία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Έχει γενικώς καλή διάθεση και είναι χαμογελαστή, αλλά από υπηρεσίες χωλαίνει. Δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες, δεν είναι καθόλου ενεργητική, δείχνει ότι δεν πολυαντέχει στα σκληρά και δεν της πολυ-αρέσει να τη γλείφουνε. Στην αρχή δεν ήθελε κιόλας. Μετά το πήρε απόφαση.
Φιλιά πάρα πολύ καλά (dfk) και πίπα φιλότιμη, με προσπάθειες deepthroat και χωρίς χέρια κλπ. αλλά όχι τπτ σπουδαίο.
cif δε θέλει - cim και μετά στο μπάνιο για να τα φτύσει. Στο κυρίως σεξ συμμετέχει "ελαφρώς" - είναι ολίγον παθητική μερικές στιγμές.
Αυτά. Παρά τα αρνητικά της τέτοιο super ρωσοπιπίνι δεν έρχεται συχνά, οπότε άνετα την ξαναέβλεπα. Έχω την εντύπωση δε ότι σε πολύωρο meeting και με αρκετή καθοδήγηση μπορεί να βγει κάτι πολύ καλύτερο. Αξίζει να το προσπαθήσει κανείς...
*τρεις λέξεις ξέρω δυο απ' τις οποίες (το ντα και το νιετ) τις έμαθα μικρός απ' το "ΦΩΣ" εκείνο το καλοκαίρι που ήταν να 'ρθουν οι Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο κλπ. στην ομάδα. "Ντα Προτάσοφ στο Θρύλο" πρωτοσέλιδο τη μία μέρα, "Νιετ της Δυναμό" την άλλη κ.ο.κ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 17, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν