Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τι να πρωτοπω και εγω για τη σημερινη μου συναντηση με την Εμιλυ... Δεν ειμαι εμπειρος στο χωρο των CT, αλλα νομίζω πολύ δύσκολα βρίσκει καποιος κοπελα που να του προσφερει τετοια εμπειρια. Απο τη στιγμη που μπαινεις στο δωματιο, σε υποδέχεται λες και σε ξερει χρονια. Γελαει, παιζει μαζι σου, σε κανει να θες να την αρπαξεις και να της αλλαξεις τα φωτα. Σε κανει να νοιωθεις μοναδικος! Οταν ξεκινησει το πανηγυρι, εκει και αν γινετε χαμος. Πιπα ειπατε? ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!! Ενοιωθα ετσι που μου τον καταπινε ολοκληρο, κανοντας ταυτοχρονα και τους απαραιτητους gagging ηχους, οτι θα μου τον ξεριζωσει. Ρουφουσε τα αρχιδια, τον εφτυνε, τον ξανακαταπινε και μετα παλι απο την αρχη. Δεν αντεξα και τελειωσα σε 10 λεπτα, οπου δεν αφησε τιποτα να παει χαμενο. Αφου πληθηκαμε, ηρθε και κουρνιασε διπλα μου μετατρεποντας το PSE σε ενα απιστευτο GFE, οπου βρεθηκα να μιλαω μαζι της και να χαιδευομαστε για μιση ώρα, με τη διαφορα οτι δεν με πειραζε καθολου που δεν γαμουσα!! Απο μονη της πηρε την πρωτοβουλια για να μου κανει μασαζ και να με αναψει ξανα. Η δευτερη ηταν μακραν καλυτερη, αφου εκτος απο τις απιστευτες αντοχες της στο σφυροκοπημα, μου εκανε πραγματα που με τρελεναν ακομα πιο πολυ. Μου τραβουσε τα μαλλια, με δαγκωνε, ελεγε ενα σωρο προστυχιες... ειχα χασει την μπαλα! Παιδια, Εμιλυ και παλι Εμιλυ... Απλα να ξερετε 2 ωρες δεν φτανουν με τιποτα! Καντε οικονομια, μαζεψτε φραγκα και κλειστε την για ενα 24ωρο η΄ενα 2ημερο. Θα σας αποζημειωσει καλυτερα απο πολλες αλλες ψοφιες που κυκλοφορουν και δεν αξιζουν φραγκο, και το μονο που θελουν ειναι να περασει η ωρα για να πηδηξουν τον επομενο. Γιατι μονο Εμιλυ για μενα? Γιατι η γκομενα το ΖΕΙ και σε κανει να νοιωθεις βασιλιας. ΑΥΤΑ!

Emily be always like that...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Ηράκλειο
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή