Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 7 10
Γενική βαθμολογία

2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Συναγωνιστες μια καθυστερημενη κριτικη θα γραψω γιατι λογο υποχρεωσεων δεν μπαινω συχνα! Αλλα αξιζει να δωσετε την προσοχη που πρεπει! Καλοριζικο και στο νεο σαιτ αν και χαθηκα λιγο στην αρχη!Μεγάλο χαμόγελο

διαλεγω λοιπον αυτην την κοπελα καπου στην αρχη του χρονου δε θυμαμαι ακριβως ποτε γιατι μου φανηκε καλη! 1 ωριτσα λεω 200 ευροπουλακια αλλα δε γαμιεται. Αν ειναι καλη χαλαλι! Και βεβαια ειχα δει και ακριβωτερες οποτε αποφασισα αυτην.

Η συνενοηση ηταν μια χαρα με το γραφειο της. Με σμσ απο κινητο. Φτανω και στο ξενοδοχειο περιοχη Λιοσιων. Καλουτσικο οχι τοπ. Θελω να πω εδω οτι ηταν η πρωητη φορα που επαιρνα κοπελα απο city tours.

φτανω δωματιο η κοπελα μου φανηκε οκ της δινω τα λεφτα μπαινω για ντουζακι και αρχιζουμε και δυστυχως καταλαβαινω απο το πρωτο δευτερολεπτο οτι η καργιολα δεν εκανε τιποτα απο αυτα που περιμενα και που εγραφε και στο σαιτ. Και το χειροτερο ειναι οτι ηταν και εχθρικη και με υφος μαλακισμενο. Που να φτιαχτω ετσι! Πηγα να τη φιλησω εκανε πισω οπως δινουν σε παιδια ενα πικρο φαρμακο. Την τον εδινα πιπα σαν να μην καταλαβαινε τιποτα αυτη. Σαν να μην ξερει . Ειχα αρχισει και φορτωνα! Κατσε μωρι καργιολα να σε χυσω στη στραβωμενη σου μαπα τουλαχιστον! ΝΟ αυτή.ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός Ε αυτό ήταν! Τα μαζευω και κανω να φυγω.

Και φυσικα της ζητησα της καργιολας τα λεφτα μου πισω. Παιδια δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ! ΝΟ αυτή! Ρε φέρε πίσω τα λεφτα ΞΑΝΑ ΟΧΙ αυτη. Και σηκωνει το τηλεφωνο. Ε θα πηρε το γραφειο της να συνενοηθουμε σαν ανθρωποι σκεφτηκα. ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕΣΑ!ΘυμόςΘυμόςΘυμός Ενταξει εγω ξαφνιαστηκα ειναι αληθεια. ΔΕΝ περιμενα κατι ΤΕΤΟΙΟ. Και ο τυπος ηταν τσαμπουκαλης και να καθομαι τωρα να εξηγω στον αληταρα τι εγινε! Και να μιλανε ρωσικα [ΜΑΛΛΟΝ] μεταξυ τους. Και παντα υφος τραμπουκου. Και μου ειπε η κοπελα οτι πηγες να την δαγκωσεις μου λεει! ΚΑΙ τι ειμαι εγω ρε φιλε ο κομης Δρακουλας?? Με τα πολλα και επειδη η κατασταση αυτη δε μου αρεσε καθολου μου εδωσε τα μισα λεφτα και την εκανα αρων-αρων.

Στελνω μετα σμσ στο πρακτορειο οτι ειναι κοινοι κλεφτες και αλητες. Και μου απαντανε γιατι τι εγινε? Και τους ειπα για τον τυπα ου εσκασε και μου λενε "χιλια συγνωμη κυριε αλλα αυτο το κοριτσι ειναι νεο και εμεις δε κανουμε τετοια και θα το πουμε στο αφεντικο να της μιλησει και οτι το μονο που μπορουμε να κοναουμε τωρα ειναι νασας δωσουμε εκπτωση για αλλο ραντεβου". ΑΥΤΑ! Και γιαυτο το εγραψα εδω στην κοπελα γιατι ειδα οτι εχουν μπει κριτικες και για γραφεια αλλα μπορει το γραφειο πραγματικα να μην ηξερε και να φταιει αυτη Η ΒΡΟΜΙΑΡΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΑ! ΘυμόςΘυμόςΘυμός

ΑΛΛΑ και παλι και το γραφειο τι ειναι? Μπατε σκυλοι αλεστε?? Δεν πρεπει να προστατευουν τον κοσμο απο τετοιες πρακτικες ΜΑΦΙΑΣ?? ΚΑΙ: την ξαναβλαπω να ερχεται αυτη. Της μιλησανε και εβαλε μιαλο?? Σιγα μην εγινε τωρα καλο παιδι και επαγγελματιας!

Και ρωταω τωρα εγω : η παλιοπουτανα και ο νταβατζης ΠΟΥ ηξεραν ΠΟΙΟΣ ειμαι εγω και αν σηκωνα ΕΓΩ το τηλεφωνο ΠΟΙΟι θα ερχονταν στο δωματιο και ΤΙ θα γινοταν?? Αυτη η απλη απορια. Δηλαδη αν δεν το επαιζα πολιτισμενος και ισως κοτα θα γινοταν σφαγη?? Θυμός

ΑΥΤΑ. Και βεβαια ΜΗΝ πιστευετε τις κρτικες που εχουν στα ξενα σαιτ γιαυτην. Ειναι 100% ψευτικες και αυτη 100% ΚΑΡΓΙΟΛΑ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί