Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 2 10
Citytours
3630
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η κυρια Jordan η οποια νομιζει οτι μας κανει το χατηρι και οτι πρεπει να παμε και να ακουμπησουμε τον οβολο μας και να φυγουμε χωρις καλα καλα να γαμησουμε καλο ειναι να μην ξαναρθει γιατι εγω προσωπικα θα την κυνηγαω οποτε εμφανιζετε εδω στα μερη μας !!!
Ηλικια πανω απο 35 για να μην πω 40 !!!
Σωμα καλοδιατηρημενο οπου πρεπει να πεφτει πολυ γυμναστικη για να το κρατηση ετσι !!
Φατσα αδιαφορη και σπασμενη λογο ηλικιας !!
Πρωτη επαφη καλη και με εκανε δικο της απο την πρωτη στιγμη αλλα η συνεχια ηταν ΒΑΤΕΡΛΟ !!
Φιλια καλα και βαθεια και οταν την κατεβασα κατω για πιπα φαγωθηκε να μου βαλει καποτα και οταν καταλαβε οτι ειμαι ετοιμος να φυγω το πηρε αποφαση και τον πηρε στο στομα της νετο σκετο !!
Ξεκιναμε το γαμησακι και μετα απο κανενα τεταρτο πεταω την καποτα και της τον δινω στο στομα ,χαρα η Jordan που ο πελατης θα την χυση αλλα που !!!!
Της λεω πιασε αλλο ενα λαστιχο για να συνεχισουμε και τι γυρναει και λεει η κυρια !!!
Με γαμησες μια φορα και εγω στα ραντεβου της μιας ωρας το δινω μονο μια φορα !!!
Οκ λεω καμμια αντιρισση αλλα να σε χυσω κιολας μωρο μου !!!
Οχι εκανες 150 διεισδυσεις και αυτο ηταν η απαντηση της κυριας !!!
Μου ηρθαν θυμησες στο μυαλο μου απο το 1990 απο γνωστα μοντελα που τους εδινες μια κατοσταρα για να τα γαμησεις και σου μετραγανε τα μπασιματα !!!
Τοτε ημουν μαλακας και μικρος και δεν ηξερα ,τωρα ομως θα την πληρωνε η Jordan και για ολες αυτες !!!
Σηκωθηκα χωρις να πω κουβεντα πηγα πλυθηκα , ντυθηκα και απλωσα το χερι !!!
Η κυρια ειπε οτι δεν δινω φραγκο πισω !!!
Γελασα στραβα και της ειπα δυο μονο κουβεντες !!
150 μπηκαν στην παλαμη μου και αφου εβαλε τα κλαματα του παραμυθα της εκλεισα την πορτα στα μουτρα στο γνωστο χοτελι της CIA και περασα απεναντι στο Συγγρου 144 οπου πηρα την γνωστη Γερμανιδα Dorin με ενα 100αρι οπου με εκανε κουκλο !!!
Με το 50αρι που περισεψε ηπιαμε μπυρες με κατι αληταμπουρες απο εδω μεσα απεναντι στον Floca !!!
Γιατρε συγχωρησε γιατι οπως εγραψες ηταν η δευτερη που συναντουσες οποτε εχεις το ελευθερο του Newcomer !!!
Ηλικια πανω απο 35 για να μην πω 40 !!!
Σωμα καλοδιατηρημενο οπου πρεπει να πεφτει πολυ γυμναστικη για να το κρατηση ετσι !!
Φατσα αδιαφορη και σπασμενη λογο ηλικιας !!
Πρωτη επαφη καλη και με εκανε δικο της απο την πρωτη στιγμη αλλα η συνεχια ηταν ΒΑΤΕΡΛΟ !!
Φιλια καλα και βαθεια και οταν την κατεβασα κατω για πιπα φαγωθηκε να μου βαλει καποτα και οταν καταλαβε οτι ειμαι ετοιμος να φυγω το πηρε αποφαση και τον πηρε στο στομα της νετο σκετο !!
Ξεκιναμε το γαμησακι και μετα απο κανενα τεταρτο πεταω την καποτα και της τον δινω στο στομα ,χαρα η Jordan που ο πελατης θα την χυση αλλα που !!!!
Της λεω πιασε αλλο ενα λαστιχο για να συνεχισουμε και τι γυρναει και λεει η κυρια !!!
Με γαμησες μια φορα και εγω στα ραντεβου της μιας ωρας το δινω μονο μια φορα !!!
Οκ λεω καμμια αντιρισση αλλα να σε χυσω κιολας μωρο μου !!!
Οχι εκανες 150 διεισδυσεις και αυτο ηταν η απαντηση της κυριας !!!
Μου ηρθαν θυμησες στο μυαλο μου απο το 1990 απο γνωστα μοντελα που τους εδινες μια κατοσταρα για να τα γαμησεις και σου μετραγανε τα μπασιματα !!!
Τοτε ημουν μαλακας και μικρος και δεν ηξερα ,τωρα ομως θα την πληρωνε η Jordan και για ολες αυτες !!!
Σηκωθηκα χωρις να πω κουβεντα πηγα πλυθηκα , ντυθηκα και απλωσα το χερι !!!
Η κυρια ειπε οτι δεν δινω φραγκο πισω !!!
Γελασα στραβα και της ειπα δυο μονο κουβεντες !!
150 μπηκαν στην παλαμη μου και αφου εβαλε τα κλαματα του παραμυθα της εκλεισα την πορτα στα μουτρα στο γνωστο χοτελι της CIA και περασα απεναντι στο Συγγρου 144 οπου πηρα την γνωστη Γερμανιδα Dorin με ενα 100αρι οπου με εκανε κουκλο !!!
Με το 50αρι που περισεψε ηπιαμε μπυρες με κατι αληταμπουρες απο εδω μεσα απεναντι στον Floca !!!
Γιατρε συγχωρησε γιατι οπως εγραψες ηταν η δευτερη που συναντουσες οποτε εχεις το ελευθερο του Newcomer !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2009
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών