Λεπτομέρειες αξιολόγησης
2.1 3 10
Citytours
5412
Γενική βαθμολογία
1.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Συνάδελφοι-Συναγωνιστές την ξαναπάτησα πάλι εντός μηνός. Με παραπλάνησαν οι ωραίες φωτό και αποφάσισα να ωρμήσω. Αλλά όπως είπε και η μακαρίτισσα η Ρίτα Σακελλαρίου «Άλλη η δουλειά του Ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη». Λοιπόν η εν λόγω κυρία που έχει έρθει σαν ανεξάρτητη με το όνομα Linda και υπάρχει και καταχωρημένη και σε γνωστό πρακτορείο με το όνομα Tasha ουδεμία μα ουδεμία σχέση έχει με το πήδημα.ΞΥΝΗ & ΜΙΖΕΡΗ. Οι φωτό λίγο απέχουν απο την πραγματικότητα, αλλά αυτή απέχει παρασσάγκας από αυτήν την δουλειά. Δεν έχει καμμία σχέση με το επάγγελμα. Δεν ξέρει ούτε που να βάλει τα χέρια της παρ’ όλο ότι είναι 30+ και ούτε έχει καμμία διάθεση να το μάθει. Δεν έχει καταλάβει ότι όλοι εμείς που πάμε στα CT δεν πάμε απλά να πηδήξουμε αλλά να πηδήξουμε ΚΑΛΑ και γιαυτό το πληρώνουμε «χοντρά».(Κάντε έναν μέσο υπολογισμό για 2 απλές ώρες : 400€ / 120 λεπτά = 3,33 € / λεπτό δηλαδή 60 φορές πάνω!! το ωρομίσθιο τους από το ωρομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη. Και μην μου πείτε ότι κατέχουν και κάποια ειδικότητα!!) . Λοιπόν παρ΄όλη την ανικανότητά της προσπάθησα μια φορά ,και κάτι κατάφερα, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Την «ενημέρωσα» ότι δεν κάνει γιαυτήν την δουλειά –δεν ξέρω εαν το κατάλαβε γιατί τα Αγγλικά της ήταν χάλια- και ζήτησα πίσω τα μισά μου χρήματα ,τα πήρα και αποχώρησα μουτζώνωντας τον εαυτό μου για την δεύτερη μαλακία μου εντός μηνός. Προσοχή λοιπόν οι επόμενοι μην πάθετε τα ίδια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών