Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επειδή μετά το στραπάτσο με την Anna έψαχνα κάποια newcomer με διάθεση, οι κριτικές των παιδιών πιο κάτω Χαμόγελο με οδήγησαν στην πόρτα της αν και εμφανισιακά δεν μου πολυέκανε «κλικ».
Για την εμφάνιση την ιδία άποψη έχω και μετά την συνάντηση, πολύ ρωσόφατσα και σωματικά μπορεί να είναι νεανίς αλλά το «πακέτο» είναι μέτριο, επίπεδου της τρίτης «καραβιάς» ρωσίδων αρχές της δεκαετίας 90, όταν δηλαδή η ποιότητα ήδη είχε πέσει,Λύπη για μένα απέχει αρκετά από το όριο του χαρακτηρισμού «καλό κομμάτι».
Οι παραπάνω φωτογραφίες που είναι από professional photo shoot μάλλον την κολακεύουν, το link στο eurobabeindex που δημοσίευσε πρώτος ο Jorge έχει πιο αντιπροσωπευτικές photo.
Τα γκριζογάλανα μάτια είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό στο πρόσωπο και το σώμα δεν είναι κάτι special, απλά καλούτσικο σε όλα, βυζάκια, κωλαράκι, δερματάκι, κ.λπ.
Το μουνάκι για το οποίο έγινε «θόρυβος» είναι όντως «κλειστό» Χαμόγελο και σε φτιάχνει την όρεξη να το περιποιηθείς.
Δήλωσε από την Αγία Πετρούπολη και 21 χρονών αν και δείχνει λίγο μεγαλύτερη και το ύψος είναι μέτριο, κάτω από 1,70cm.
Τα φτωχά αγγλικά για ραντεβού μιας ώρας δεν είναι πρόβλημα και τα αντισταθμίζει με το συνεχές χαμόγελο και την καλή διάθεση που έχει να σε ευχαριστήσει.
Πίπα απλά καλή και όταν κατάλαβε ότι θέλω πιο βαθειά το προσπάθησε, την γλώσσα την δουλεύει καλά στο γύρω-γύρω γλείψιμο που το έκανε συνέχεια στο 69, όπου μάλλον απολάμβανε τις υπηρεσίες μου και δεν είχε διάθεση για deep throat.
Στο sex αρκετά καλή σε όλες τις στάσεις, στις από πάνω καλά κουνήματα, στις από κάτω πολλές αγκαλίτσες και στο πισωκολλητό με ζούληγμα στα κωλομέρια πολύ καλή.
Γενικά θα έλεγα ότι το «παιχνίδι» το κατέχει καλά, το GFE το προσφέρει με άνεση και αν οδηγηθεί μπορεί να δώσει σε μερικές στάσεις και ένα φτωχό PSE.
Πέρασα καλά αλλά μια φορά είναι αρκετή, γιατί εμφανισιακά δεν είναι top και το κωλαράκι είναι απαγορευμένη ζώνη,Λύπη αντίθετα με τις συναδέλφισσες και συμπατριώτισσές της του ίδιου πρακτορείου που πολλές φορές λέμε πότε θα ξανάρθουν να καλογαμήσουμε…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.454
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού