Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αποφάσισα να τη συναντήσω αντί της φίλης της ύστερα από προτροπή συναθλητή και πραγματικά δε βγήκα χαμένος. Εύκολη συνεννόηση και συνάντηση σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Η Karina είναι κλασσική βόρεια με λευκό δέρμα. Δε θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα όμορφη, αλλά χαριτωμένη με ξανθό μαλλί, γαλαζοπράσινα μάτια, γύρω στα 25 ηλικιακά, μονίμως χαμογελαστή με συνηθισμένο ρωσικό πρόσωπο, όχι πολύ γλυκό αλλά ναζιάρικο. Σχετικά κοντή με σφιχτό σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μικρά βυζάκια με ωραίες ρώγες και βέβαια το μεγάλο της «όπλο» που δεν είναι άλλο από το όμορφο κωλαράκι της. Το μόνο αρνητικό οι αρκετές ελιές που έχει και ειδικά αυτές στο στήθος και την κοιλιά που μπορεί να χαλάσουν τη συνολική εικόνα αν και γενικά η συμπεριφορά και οι υπηρεσίες της δεν αφήνουν τέτοιο περιθώριο.

Το service είναι άψογο σε όλα τα επίπεδα, από τα πολύ καλά φιλιά με γλώσσα χωρίς το παραμικρό δισταγμό, πολύ καλή πίπα, εναλλαγή ταχύτητας, υγρή, βαθιά και χωρίς χέρια. Ενεργητική συμμετοχή σε όλες τις στάσεις με αρκετές πρωτοβουλίες και βέβαια κουλούρι όλα τα λεφτά. Τα πολύ καλά αγγλικά είναι ατού της όχι μόνο για το social time, αλλά και για τη συνεννόηση κατά τη διάρκεια του αγώνα που είναι πολύ πρόθυμη και δείχνει ότι το κορίτσι τα δίνει όλα για να φύγεις ευχαριστημένος.

Γενικά ενδείκνυται για τους λάτρεις της πίσω τρύπας, χωρίς να υστερεί και στα κλασσικά, στα οποία όμως δεν αφιέρωσα και πολύ χρόνο. Από τις λίγες φορές που έφυγα και δεν έκλαψα ούτε λεπτό από τα χρήματα που έδωσα, αν και πολλά, αλλά για μένα τα δούλεψε μέχρι και το τελευταίο, χωρίς να προσπαθεί να κλέψει από το χρόνο σου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2010
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού