Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιτέλους το αποφάσισα να γράψω την πρώτη μου κριτική και η αιτία είναι αυτό το υπέροχο πλάσμα που λέγεται Karinα και το χρέος μου απέναντι στους συναγωνιστές που απο τότε που άρχισα να παίρνω στα σοβαρά τις κριτικές τους οι επιλογές μου είχαν πολύ καλύτερο αποτέλεσμά(big respect to Fantom and Varnalis. Μεγάλη εμπειρία απο ct δεν έχω και συγκεκριμένη είναι η ένατη διαφορετική και ακολούθησε τις Alice και Messalina.
Συνεννόηση με το πρακτορείο άθλια, τους στέλνω μνμ την προηγούμενη το μεσημέρι και ρωτάω για διαθεσημότητα για συγκεκριμένη ώρα την επόμενη. Περνάνε 45 λεπτά, τίποτα.Ξαναστέλνω το μνμ και μου απαντάνε "ok, darling i booked for you...i will contact to make a confirmation" και χωρίς rates, ότι να ΄ναι σκεύτικα. Την επόμενη είχα το νού μου ένα δύωρο ποιό πρίν που συνήθως παίρνουν για confirmation,τίποτα πάλι. Τέλως πάντων τους στέλνω εγώ και μου απαντάνε μετά απο κάνα τέταρτο και μου λένε απλά confirmed, thank u, χωρίς όνομα ξενοδοχείου, χωρίς τίποτα. Τους απαντάω ότι το booking είναι σε μία ώρα και ότι πρέπει να μου απαντήσουν γρήγορα hotel και room nr.Μου λένε το όνομα αλλά το nr. μόλις φτάσω.Εν τω μεταξύ είχε περάσει η ώρα και είχα 45 λεπτά να πάω απο β.π. ξέρεται που και έτρεχα σάν το Βέγκο.Τα κατάφερα να είμαι στην ώρα μου, στέλνω μνμ, μου απαντάνε ανέβα σε 5.
Ανέβηκα, ανοίγει η πόρτα και να σου το Καρινάκι. Πρώτη εντύπωση, μου φάνηκε όπως στις φώτο όχι καλύτερη όπως έχει λεχθεί, πρωτη εντύπωση είπα γιατί μετά απο λίγο λόγω της ενέργειάς της και του χαμόγελού της που κάνει το προσωπό της να λάμπει συμφώνησα και γώ ότι είνα σαφώς καλύτερη απο κοντά. Μετά το introductory part ντους και αρχίζαι το ματς. Η Καρίνα μολονότι petite,δεν τη λές κοντή, έχει ένα σφικτό γυμνασμένο σώμα με πολύ καλές αναλογίες, στητό αλλά μαλακό στην υφή στήθος,πολύ γλυκό και όμορφο, για τα δικά μου γούστα, πρόσωπο.Το σώμα της αντιδράει στα χάδια και στα φιλιά και το γατάκι της βελούδινο, υγρένεται αμέσως, απολαμβάνει να της το περιποιούνται και δέν αργεί να έρθει σε απανωτούς ογρασμούς. Ο πρώτος γύρος ήταν καθαρά gfe με ξεκίνημα στα 4 και τελέιωμα ιραποστολικό με εκείνη να παίρνει πολύ καλές στάσεις και να επιδυκνύει εξαιρετική ευλιγισία, η πίπα της πολύ καλή με απόπειρες dt.
Ο δεύτερος ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με δική της πρωτοβουλία, μετά απο ντούς φυσικά, και ΄δεν σας κρίβω ότι εγώ ήθελα να χαλαρώσω λιγάκι. Εκεί έπεσε το σφυροκόπημα της αρκούδας σε όλες τις στάσεις με μοναδική παραφωνία το ότι δεν ήθελε anal λόγω μεγέθους το οποίο σεβάστηκα γιατί παιρνούσα έτσι κ΄αλλίως υπέροχα χωρίς να έχω καταλάβει στιγμή ότι είμαι με κάποια που την πληρώνω για sex.
Τελειώνοντας, η Karina απο άποψης εμφάνισης δέν τη λές μ...άρα μάλλον καλύτερα ένα πολύ ωραίο μ...άκι. Όμως η συμπεριφορά της, οι υπηρεσίες, η συμετοχή της, το φιλότιμό της, το ειλικρινές φέρσιμο και το υπέροχο χαμόγελό της καθ΄όλο το ραντεβού την κατατάσουν σε αυτές που τιμούν τον τίτλο του ct και τα χρήματα του πελάτη.
Bravo Karina, it was a great pleasure meeting u, take care..
Αν δέν είχα περιορισμό θα έβαζα σε εμφάνιση, πρώσοπο 8 και σε όλα τα υπόλοιπα 10 εκτός του πρακτορείου.
Σόρυ για το κουραστικό report,
later, Zik.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 21, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
24
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού