Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κύριοι, σας προκαλώ να μου πείτε ποιός θα αντέξει άνω των 10΄ χωρίς να ολοκληρώσει, παίζοντας με τα δύο υπέροχα μωρά Karina-Daisy!
Ένα ξέρω, ότι κατέχω σίγουρα, μέχρις ώρας, την πρώτη θέση στο παγκόσμιο βιβλίο των ρεκόρ αντοχής εκσπερμάτωσης με αυτό το ντουέτο!
Ότι γράφει ο Baby, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα προσθέσω πως το κοκτέηλ GFE-PSE, απλά σε στέλνει σανατόριο και ειδικά όταν τα κορίτσια σε κάνουν κέφι.
Τι να γράψω....καταρχήν μπράβο στο πρακτορείο για το special price και στα κορίτσια για τα special extras, τα οποία κρατώ για πάρτη μου λόγω εχεμύθειας προς αυτές.
Εντάξει η Daisy δύναμη, την είχα την εμπειρία...το Karinaki όμως θησαυρός! Έτσι θά΄θελα το amore μου. Όχι φυσικά να κάνει tours αλλά να με φτιάχνει με το χαμόγελο, τα γλωσσόφιλα, τα βογγητούλια της και το υπέροχο μανιτζέβελο κορμάκι της. Τα περί ελιών τα προσπερνάω...τι να πει δηλαδή ο Σημίτης? Έλεος, καυλιδόνι είναι το μικρό και χαίρεσαι να είσαι μέσα του.
Νόμιζα ότι τα είχα ζήσει όλα σε προηγούμενα duo. Μέχρι που το συγκεκριμένο μου χάρισε την εμπειρία που δεν είχα φανταστεί! Μαζί με την Daisy να περιποιούμαστε το γατάκι της Karina με ταυτόχρονα γλωσσόφιλα. Και μετά λεμε για 10΄...
Το χαρακτηρίζω, εμπειρικά, ως το πιό αρμονικό, αληθινό, απρόσμενο και υπερκαυλωτικό duo!
Σχετικα με το value for money, δεν έβαλα το 10άρι που θα ήταν πιό δίκαιο, λόγω της απελπιστικής αφραγκιάς που μας τσακίζει και θα μας εξοντώσει από Σεπτέμβρη. Πάλι καλά που μας σώνει κάνα στοίχημα....Γιά να δούμε, αν μου κάτσει η Ελλαδάρα Karina σού'ρχομαιαιαιαιαιαιαι.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 21, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.210
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού