Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 35 10
Citytours
43567
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μιάς και το ξενύχτησα, είπα να προσπαθήσω να γράψω για την Μαρτινα, αλλά πιστέψτε με δεν είναι ευκολο. Φοβάμαι ότι θα πέσω (ξανά) στην παγίδα της υπερβολικής περιγραφής και στο τέλος θα βαρεθείτε να διαβάζετε .... :-)
Έτσι για να μπορέσω να περιγράψω το πως πέρασα/ ενοιωσα, θα πω το εξής: η Μαρτίνα αποτελεί κατηγορία από μόνη της, και θα μπορούσε να αποτελέσει και σημείο αναφοράς καθώς και τρόπο βαθμολογίας.
Μαρτινα
Μαρτινα -1
Μαρτινα -2
Μαρτινα -3 κλπ, κλπ ....
Κάθε λεπτό που περνάει δίπλα της, καταλαβαίνει κανείς το πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο της και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στις περί της ερωτικής συνεύρεσης στιγμές, αλλά και για τα ενδιάμεσα διαστήματα, όπου η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από πολλά θέματα, αλλά όσο χρειάζεται... σε καμία περίπτωση δεν θα πλατιάσει προσπαθώντας να «φάει» χρόνο. Αντίθετα, έχει τον τρόπο (όχι δια λόγου, αλλά συμπεριφοριστικά) να στείλει τον ερωτικό της σύντροφο να προετοιμαστεί για τον επόμενο γύρο.
Δύο παρατηρήσεις
1. Η «βαθμολογία» μου δεν θα μπορούσε να υπερκεράσει την βαθμολογία του αγαπητού Wings (respect!)
2. Οι φωτογραφίες στο site νομίζω ότι την αδικούν. Είναι αρκετα έως πολύ πιο όμορφη ....
Θεωρώ ότι μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Έτσι για να μπορέσω να περιγράψω το πως πέρασα/ ενοιωσα, θα πω το εξής: η Μαρτίνα αποτελεί κατηγορία από μόνη της, και θα μπορούσε να αποτελέσει και σημείο αναφοράς καθώς και τρόπο βαθμολογίας.
Μαρτινα
Μαρτινα -1
Μαρτινα -2
Μαρτινα -3 κλπ, κλπ ....
Κάθε λεπτό που περνάει δίπλα της, καταλαβαίνει κανείς το πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο της και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στις περί της ερωτικής συνεύρεσης στιγμές, αλλά και για τα ενδιάμεσα διαστήματα, όπου η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από πολλά θέματα, αλλά όσο χρειάζεται... σε καμία περίπτωση δεν θα πλατιάσει προσπαθώντας να «φάει» χρόνο. Αντίθετα, έχει τον τρόπο (όχι δια λόγου, αλλά συμπεριφοριστικά) να στείλει τον ερωτικό της σύντροφο να προετοιμαστεί για τον επόμενο γύρο.
Δύο παρατηρήσεις
1. Η «βαθμολογία» μου δεν θα μπορούσε να υπερκεράσει την βαθμολογία του αγαπητού Wings (respect!)
2. Οι φωτογραφίες στο site νομίζω ότι την αδικούν. Είναι αρκετα έως πολύ πιο όμορφη ....
Θεωρώ ότι μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2010
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες