Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 2 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ΑΝ και είχα κλείσει μια μέρα πριν και τους είπα θα σας πάρω τηλέφωνο για να σας δώσω αριθμό δωματίου και δέχθηκαν... Μου έστειλαν άλλη γκόμενα...Μάλιστα τους είπα ότι ΑΝ ΔΕΝ εμφανιστεί η ΝΕΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΩ και θα ακυρώσω... ΟΚ ΟΚ ΟΚ μου έλεγε απο εκεί η τηλεφωνήτρια... Τελικά

ΜΕ καθυστέρηση 23 λεπτών ανοίγω και βλέπω αντί της ΝΕΙΜΑ μια άλλη η οποία είχε μπλαρόφατσα με βαμμένα ξανθά μαλιά αλλά πολύ πλατύ πρόσωπο ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Της λέω ΔΕΝ είσα η ΝΕΙΜΑ όχι η ΝΕΙΜΑ είμαι... Της λέω θέλω να δω λίγο από το σώμα σου αλιώς δε προχοράω... Τέλος πάντων δίνω τα λεφτά και αρχίζει να γδύνεται... ΕΕΕ ΕΚΕΙ συχάθηκα τη ζωή μου...

Η κοπέλα ΔΕΝ έιχε κώλο αλλά είχε ψωμάκια και πολλά μάλιστα... Το δε Βυζί ήταν μεγάλο και πεσμένο αλλά πολύ πεσμένο... ΟΧΙ από τα σώματα που θα ήθελα να γαμήσω... Παρ'ότι γκαβλωμένος της ζήτησα να μου επιστρέψει τα χρήματα και να κρατήσει 100 και να του δίνει... Ανκαι πολλά τα λεφτά που της είπα να κρατήσει είχα συχαθεί ήθελα να φ΄θγει στο φτερό... ΟΥΣΤ κολο πρακτορείο... ΔΕ ΤΟΥ΅ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ όταν ψωνίζεις μια γκόμενα ΑΥΤΗ να στέλνουν όχι ότι τους περισεύει και θέλουν και 500...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών