Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 37 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Παλαιά συνάντηση μιάς και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.Η μοναδική στο χώρο εργασίας μου.Αξίζει πολύ μιάς και είναι μέσα στις υπερτετραπλάσιες από τις καταγραφείσες συναντήσεις μου.
Κουρασμάνος μετά δουλειά 15ωρη πώς μού τηνέδωσε να την καλέσω στο χώρο εργασίας μου,μόνος κατά την ώρα αυτή, μιάς και την είχα εστιάσει σαν διαφημηζόμενη κεντρικότατα σε site.
Κομψότατη, καλοβαμένη, ψιλόλιγνη,ευγενέστατη.Μετά λίγες κουβενόύλες και ένα γρήγορο μπανάκι που μου ζήτησε να κάνουμε (πεντακάθαρη)άρχισε μιά φοβερή πίπα σε καναπέ.Επειδή δεν βολεβόταν τόσο με σήκωσε όρθιο και αυτή στο πάτωμα και άρχισε το κλαρινέτο.Πολλά λεπτά, μα πολλά λεπτά πίπας βαθειάς, υγρής με γλώσσα που τέλειωσα στο στόμα και στα χείλη της στη συνέχεια.Γρήγορα παρά τη κούρασή μου με ξανα...αναστάτωσε αρχίζοντας να μου τρίβεται με τα σχετικά μικρά βυζάκια της και ξεκινουν τα πολυθρονάτα (κατά τα καρεκλάτα),τα τετρακίνητα και ποδαράτα.Τραπεζάτα με πόδια επώμου και ιδρώτας που γέμισε το πάτωμα.Καλή , πολύ καλή. Την επόμενη φορά μπορείς να ξαναξεχάσεις τη ζώνη σου στο γραφείο...με έκαψες

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί