Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τέλος Νοεμβρίου βρέθηκα τελευταία φορά με τη θαυματουργή Πολωνέζα. Εκείνες τις μέρες(και όχι μόνο) δεχόταν επιθέσεις από διάφορους για τα... 350gr πού 'χε πάρει!
Είναι από τις περιπτώσεις με ορκισμένους φίλους κι εχθρούς! Η βαθμολογία μου δεν αφήνει αμφιβολίες για την επιλογή μου: συνιστώ ανεπιφύλακτα! Η ενέργεια κι η τεχνική της την τοποθετούν στο προσωπικό μου Τop5. Παρόλο που ο κορεσμός φυσικά επιδρά αρνητικά στις επαναλαμβανόμενες συναντήσεις η Εmily ξέρει να συντηρεί θερμοκρασία βρασμού για τον απλούστατο λόγο πως το γλεντάει κι η ίδια.
Στα αρνητικά οι τιμές της που ίσως μόνο η ελληνομανία της μπορεί να τις βελτιώσει, γιατί κατά τα λοιπά μπορεί πλέον να δουλεύει για hobby!
Eλπίζω ο admin να μην απορρίψει ως αιρετική αυτήν τη 2η κριτική μου για τη φίλη μας(όπως έγινε με την πρώτη), γιατί τελικά το αναμφισβήτητα σωστό μέτρο περιορισμού της βαθμολογίας για τα νέα μέλη αδικεί κορίτσια που αξίζουν να εμφανίζονται με υψηλότερο ΜΟ. Κι εκτός αυτού μπαίνουν σε πειρασμό παλαιότερα μέλη...
Τώρα αν με ρωτήσετε πως θα κρατήσω το εμπάργκο από αύριο που επιστρέφει η Εμιλυ στη γενέτειρα μου θα απαντήσω μόνο για 250 στη 1,5ω θα το σπάσω! με κίνδυνο να στιγματιστώ -δίκαια μάλλον- ως Πουλημένος...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ημέρες
Κόστος συνάντησης
2000
Πόλη συνάντησης
Μιλάνο (Ιταλία)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα