Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 42 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έκλεισα το ραντεβού με την Νάταλυ έχοντας κυρίως στο μυαλό τις κριτικές που είδα σχετικά με την πίπα και την όρεξή της ( η Νάταλυ έχει πολύ καλές κριτικές σε πολλά σχετικά forum). Από την στιγμή που μου άνοιξε την πόρτα τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται πολύ καλύτερα από ότι είχα φανταστεί. Η Νάταλυ είναι όμορφη χωρίς να σου κόβει την ανάσα αλλά αμέσωςς μπορείς να καταλάβεις ότι έχει υψηλό επίπεδο συμπεριφοράς. Από επικοινωνία είναι άψογη μιας και είναι έξυπνη και ομιλιτικότατη. Έχει πολύ όμορφα φυσικά ξανθιά μαλλιά που είναι πολύ απαλά καθώς και πολύ απαλό δέρμα.Το σώμα της ,που κάποιοι ίσως ένα δυό παραπανίσια κιλά, μου άρεσε μιας και δεν είναι το τυπικό αποστειρωμένο σώμα μοντέλου. Χωρίς πολλά προκαταρκτικά μου όρμησε και μετά και την άμεση ανταπόκρισή μου ξεκίνησε ένα μοναδικό blowjob πολύ υγρό και αρκετά deepthroat,με καλό ρυθμό και υπομονή. Κατάλαβα ότι σε αυτό το αντικείμενο πρέπει να επικεντρωθώ. Συνολικά ασχολήθηκα λίγο σχετικά με το κυρίως fuck και την άφησα να τον έχει συνεχώς στο στόμα κάνοντας σεμινάριο. Στο τέλος κάθε φοράς το στράγγιζε με κάθε επιμέλεια. Ένα πολύ διεγερτικό σημείο ήταν ο τρόπος που σε κοιτάει καθώς κανει deepthroat (παρεπιπτόντως έχει και πολύ όμορφα μάτια). Είναι σίγουρα πολύ καλό gfe αλλά έδεινε την εντύπωση ότι μπορεί και να γίνει pse αν της ζητηθεί χωρίς τις υπερβολές που μπορεί να σε ξενερόσουν τελικά.

Παρότι, για άσχετους με την Νάταλυ λόγους, δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή διάθεση πέρασα πολύ καλά μαζί της. Είναι ct υψηλού επιπέδου που μετατρέπεται σε ότι θελήσεις με κυριότερα πλεονεκτήματα το blowjob και το gfe .

H Μila από το swedish harmony είναι άψογη και άμεση στην επικοινωνία έχοντας ένα από τα καλύτερα γραφεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών