Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 35 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Μαρτινα εχει φινετσα και γλυκυτητα.Δεν την κατατασω στην κατηγορια μοντελου καθοσον το σωμα της ειναι λιγο αγυμναστο, την θεωρω ομως σεξυ με υπεροχα μακρια ποδια και ομορφο προσωπο.Οι φωτογραφιες στο σαιτ ειναι ακριβεις με μονη διαφοροποιηση στα μαλλια που τα εχει σκουρηνει και κατσαρωσει.Η επιδερμιδα της ειναι βελουδινη και τα δαχτυλα χεριων και ποδιων πολυ περιποιημενα.Τα Αγγλικα της ειναι καλα χωρις ιχνος βαρειας Ρωσικης προφορας και η επικοινωνια και συζητηση μαζι της ενδιαφερουσα.Γνωριζει το πως να υπηρετησει και να καυλωσει τον πελατη της.Στη συναντηση μας χειριστηκε αριστα τον διαθεσιμο χρονο αλλα και το πουλι μου δινοντας μου τη δυνατοτητα να ολοκληρωσω δυο γυρους,σε μια ωρα,πραγμα που δεν εχω ευκολο παντα λογω ηλικιας. Η πρωτη καταθεση εγινε στο στομα της υστερα απο μια καλη πιπα με φτυσιματα.Κρατησε την καταθεση στο στομα συνεχιζοντας για λιγο το γλυψιμο και διακριτικα πηγε στο μπανιο για ντους και το σχετικο φτυσιμο.Ο δευτερος γυρος ολοκληρωθηκε υστερα απο εναλλαγη στασεων εχοντας την απο κατω,απολαμβανοντας τα γλωσσοφιλα της και βλεποντας τα υπεροχα ματια της.Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με το νινακι της γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν της αρεσει ιδιαιτερα το σχετικο γλυψιμο και η δακτυλοεισχωρηση.Συμπερασματικα την κατατασω σαν μια απο τις κοπελες του χωρου που ξεχωριζουν φροντιζοντας τον πελατη και τιμοντας τον οβολο του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα