Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 25 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
"Με τα μάτια της τα μπλε
κόντεψε να με τουμπάρει!"
Βρεθήκαμε χθες βράδυ στις 10 -1η λάθος κίνηση δική μου.
Είναι κοντούλα,δλδ κάτω του 1.70, πανέμορφο πρόσωπο,αξέχαστα γαλανά μάτια, μπαλκόνι ενισχυμένο στα όρια της υπερβολής για το σημερινό σωματικό της βάρος που δύσκολα ξεπερνά τα 50 kg. Για μιά στιγμη αναρωτήθηκα αν είναι το κορίτσι στις φωτογραφίες χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε μου άρεσε ό,τι έβλεπα! Η διαφορά είναι γύρω στα 3-5kg λιγότερα και η εξήγηση μου δόθηκε στην εξομολόγηση-ποταμό που κάλυψε 45'! Λάθος & των δυό μας; Η ιστορία θα δείξει...αυτό σημαίνει το "ίσως" για μελλοντική συνάντηση...
Ακόμη κι η Μπαρτσελόνα για να δικαιολογησει το 100ρικο στο Νου Καμπ δεν αρκει μια γκολάρα του Μέσι όταν μάλιστα παίζει με ομάδα στημενη απ' τον Σερ Αλεξ... Η κυρία Vanessa το κατάλαβε, αλλά είχε μείνει σκάρτο τέταρτο!

Φίλε Αντισθένη, ο Σωκράτης όταν συζήτησε με το σοφιστή Πρωταγόρα και οι μαθητές (του Σωκράτη) ζήτησαν τη γνώμη του απάντησε "Τα λίγα που κατάλαβα ήταν σπουδαία, ίσως τα υπόλοιπα είναι σπουδαιότερα..." Δεν ξέρω τη γνώμη σου για τον ασχημάντρα Σωκράτη, ελπίζω όμως να μη μου ξανακόψεις κριτική "γιατί δεν ωφελεί τους πολλούς" !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2010
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών