Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 34 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολλοί έχουν γράψει για την Καρολίνα, για το στυλ της, για τις υπηρεσίες της, κ.λπ. Θα περιοριστώ σε 2-3 σημεία για να δώσω την προσωπική μου γνώμη:
(1) Είναι Επαγγελματίας με Ε κεφαλαίο: δεν είναι κανένα χαζομωρό που εκμεταλλεύεται το προσωρινά ωραίο κορμάκι του για να κάνει αρπαχτές. Προσέχει τον εαυτό της (τα έχασε τα παραπάνω κιλάκια που έγραψε ο προηγούμενος συναγωνιστής!), έχει κάνει χορό σοβαρά, ξέρει τον πελάτη και τα χούγια του, αποπνέει class με τα όλα της (ξενοδοχείο, ντύσιμο, "παιχνίδια", περιποίηση και πριν το κρεβάτι, επικοινωνία), είναι έξυπνη (δε σε φλομώνει στις μαλ..ίες, ούτε έχει πιεί το αμίλητο νερό) και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει στο έπακρο. Για τους λόγους αυτούς, είναι επιλεκτική στην πελατεία της (σε σημείο που κάποιοι να παρεξηγούνται), είναι ακριβή και δυσπρόσιτη. Δε λέει ψέματα όμως, δεν πουλάει κάτι άλλο από αυτό που είναι, σε όποιον αρέσει.
(2) Προσφέρει "ιδιαίτερες υπηρεσίες". Το Σ/Μ είναι από τα "βασικά" της, έχει στολές πολλές, σου επιτρέπει να ζήσεις τη φαντασίωσή σου, όποια και να είναι. Εμένα, προσωπικά, μου αρέσει το κουλούρι: ε, λοιπόν, τα δίνει όλα! Δεν την έχω πάρει ποτέ κανονικά, μόνο από πίσω: το γουστάρει τρελλά, ξέρει να το σφίγγει το γκρόβερ της, ξέρει να σε ανάβει, γλύφει κι εκείνη τέλεια, βάζει μέσα δονητές, δάχτυλα κ.λπ. (θα βάλει και νούμερο με μπουκάλι σαμπάνιας, τώρα που το έφερε στη μόδα η Τζούλια...) Προτείνεται λοιπόν για τους "κουλουρτζήδες" !!
(3) Το Απολαμβάνει! Γουστάρει να γαμιέται, δεν το κάνει με ντροπές, αδιαφορία, βαρεμάρα. Το φχαριστιέται μέχρι τέλους, είναι νύμφο, είναι και έμπειρη, άρα ξέρει τι θέλει ο 35άρης και πάνω (τα τεκνά να απέχουν μάλλον). Γι' αυτό είναι καθαρό και κορυφαίο PSE.
Προτείνεται για περπατημένους που είναι έτοιμοι να παραβλέψουν ιδιαιτερότητες στο στυλ επαφής και δεν ψάχνουν κορμάκια πιπινιού για γρήγορο πήδημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2010
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών