Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Εκκρεμεί έγκριση
Citytours 4769
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ωραίο ξενοδοχείο, άμεση ανταπόκριση από πρακτορείο, όμορφο προσωπάκι, με καλά αγγλικά, φοιτήτρια ιατρικής από Σλοβακία, ... όλα όπως τα είπαν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές.

Το σώμα όμως χαλαρό, βυζάκι μέτριο και χαλαρό επίσης, κωλάρα σχετικά μεγάλη για CT (δεν με χαλάει προσωπικά μιας και είμαι του κουλουριού), νινάκι ξυρισμένο αλλά και μια ελαφρά μυρωδιά ιδρώτα και τσιγάρου. Φιλότιμη πίπα, χωρίς έντονα μπαλλάκια, προσπάθεια για χωρίς χέρια μετρια και μετά στήσιμο αλλά με αρκετή κρέμα: δεν μ'αρέσει αυτό, χάνω πολύ αίσθηση και δεν τον έχω και 30 πόντους για να φοβηθεί το κοριτσάκι !! Πρώτα από πάνω, μετά στα 4 (εμφανής η κωλάρα) και τέλος στο κουλουράκι (πάλι κρέμα αρκετή...)
Συνέχισα με αρκετή κουβέντα, προσπάθεια φιλότιμη 2ης φοράς αλλά τελείωσα στο ιεραποστολικό. Ούτε στο στόμα ούτε τίποτα. Ήμουν και λίγο μπαιλντισμένος με την απεργία τη γενική, δεν μενθουσίασε: προσπαθεί, είναι πιπινάκι αλλά άλλες τουρίστριες παίζουν πολύ καλύτερη μπάλα. Ενδείκνυται για συναγωνιστές που θέλουν φρεσκο πιπινάκι GFE με πολλά φιλάκια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν