Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 16 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ημέρα χαλαρή γιά μένα πού είχα προγραμματίσει εκ των προτέρων να έχω κάτι pecial το πρωί αυτό.Από την έρευνά μου στα site και internet γενικότερα κατέλειξα στη Sorana γιατί μου άρεσε πολύ το κορμί της και οι φωτογραφίες της .Οπότε ξεκάθαρος με τα κριτήριά μου :χαλάρωση και ομορφιά συν ατέλειωτο σεξ.
Ανοίγοντας τη πόρτα του δωματίου της στο πολύ ωραίο κεντρικό ξενοδοχείο η super έκπληξη. Μιά θεά ομορφιάς, ψηλή, μελαγχροινή (μου αρεσουν προσωπικά),φοβερά μάτια , σαρκώδη χείλια,φοβερό σώμα με φοβερές καμπύλες που τονίζονται από μόνες τους από όποια πλευρά την κοίταζα.Φοβερό χαμόγελο και πολύ μικρότερη από ότι την φανταζόμουνα.Ναζιάρα γυναίκα που με διέγειρε συνεχώς στο πρώτο τεταρτάκι με κουβεντούλα που συνενογιόμουνα άψογα μαζί της.
ΑΡΑ τα ΠΡΩΤΑ κριτήριά μου :χαλάρωση και ομορφιά,βγήκαν.
Μετά το μπανάκι ξεκίνησε η ολοκλήρωση του τρίτου μου κριτηρίου.
Αν και μου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν προετοιμασμένη γιά anal , δεν ξέρω γιά πρώτη φορά δεν χαλάστηκα καθόλου .Φιλάκια με γλώσσα και φιλιά παντού στη συνέχεια.Τρελό γλείψιμο από την Sorana σε μένα ΠΑΝΤΟΥ και εγώ ανταπόδοση στο υγρό ευωδιαστό νινάκι της που γιά πρώτη φορά δεν χόρταινα να το γλείφω ,πράγμα που την έκανε και να τελειώσει.Τρελό στοματικό βαθύ και υγρό που με δυσκολία ταβήχτηκα γιατί δεν ήθελα να τελειώσω.Καβαλήκεμα πάνω μου και το τρελλό μωρό τα έδωσε όλα.Πιστεύω ότι το απολάμβανε το ιππαστί γιατί τελείωσε δις. Τη δεύτερη φορά της τελειώσαμε μαζί.Φοβερή κά..α .Λίγη κουβεντούλα ενώ τα βρήκαμε πολύ όμορφα καθήμενη πάνω μου.Πολύ καιρό είχε να μου συμβεί αυτο να κάθεται ένα τρομερό μικρό στά γονατά μου. Έχουν περάσει και τα χρόνια.Πλησιάζω τα πρώτα ..ήντα.Φιλάκια πάλι και νάμαστε πάλι στο κρεβάτι ρωτώντας με τί μου αρέσει περισσότερο και μετά περάσαμε στο τι αρέσει περισσότερο σ΄αυτή.Φοβερά πιασίματα,τουρλωτό πανέμορφο Ω που το ευχαριστίθηκα σε όλες τις στάσεις.Πολλές επαναλήψεις με διακοπές και...πολύ ιδρώτα.Το πιό συναρπαστικό όμως ήταν το αίσθημα ότι πήδ..α τη πιο΄καλή και τρελιάρα φίλη που γνώριζα από πολύ καιρό.
Επειδή όλα τα κριτήριά μου επετεύχθησαν τη Sorana θα τη βλέπω παντού και πάντα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2010
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή