Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 27 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν, κάθε φορά που συναντώ τη Λίντυ, είναι όλο και καλύτερη! Αυτό το κορίτσι έχει κάτι το μοναδικό πάνω της, κάτι που δεν σε προδιαθέτει για πουτανογαμήσι... Σα να το κάνεις με μια γκόμενα, που δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από σένα, παρά μόνο το κορμί σου....
Αισθησιακή εμφάνιση, με μαύρες κάλτσες, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες, έφτιαξαν ένα ειδυλλιακό come in στο δωμάτιο του γνωστού ξενοδοχείου. Κατευθείαν μπήκα στο ντους και βγαίνοντας ξεκίνησε το ματς....
Φιλιά στο στόμα με γλώσσα, εξερευνητική διάθεση, δροσερό στόμα με ελαφριά γεύση μέντας. Ύστερα από παρακλησή μου, κάναμε αρκετά προκαταρκτικά, χάδια, φιλιά, ξανά χάδια, την έγλειψα παντού, με έγλειψε παντού (κι όταν λέω παντού το εννοώ!!!), φανταστικά πόδια, μαυρισμένα με λάδι, εκπληκτικό άρωμα!!!
Μουνί από τα λίγα, ξυρισμένο πεντακάθαρο, αρωματισμένο, φουσκωτό, όπως μου αρέσει.... Ξανά φιλιά, dfk, γλειψίματα, φτιάξιμο τρελό με κραυγούλες από μέρους της και πολύ καλή υγροποίηση της περιοχής της ήβης της.
Θεικό γαμήσι στα 4, υπέροχη θέα, ιεραποστολικό, πλάγιο πισοκολλητό, όρθιο, καθιστό, αλλάξαμε δέκα στάσεις περίπου αι κατάθεση στο στόμα της....
Δεύτερος γύρος με foot fetish από μέρους μου, η γκόμενα μάγκες έχει απίθανα πόδια, γαμήσι με το ένα πόδι στον ώμο, μετά με τα δύο, φτιάξιμο τρελό, κατάθεση ξανά στο στόμα της.
Εν κατακλείδι, η Λίντυ τιμάει τα λεφτά που παίρνει μέχρι δεκάρας, αγωνίζεται να περάσεις καλά, είναι ευγενέστατη και πολύ καλό παιδί.
Θα τιμηθεί ξανά σε επόμενο τουρ και θα της έχω κι ένα έξτρα δωράκι για τις πολύ καλές υπηρεσίες της που ξεπερνούν την απλή σχέση πελάτη - πουτάνας....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 18, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν