Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 42 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τελευταία στιγμή η Mila με έβαλε τελικά 2ωρο και το μετάνιωσα που δεν έκλεισα 24ωρο!

Συνάντηση σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας.Κανένα πρόβλημα στην εισόδο.Πέρασα ανενόχλητος

Η κοπέλα δεν παίζεται...Πολύ όμορφο πρόσωπο, με ελάχτιστες διαφορές από τις φώτο αλλά πρέπει να την παρατηρήσεις καλά για να φανούν.Σώμα υπέροχο,ονειρεμένο,μαγικό!Αργησα να πάω στο ραντεβου 15 λεπτά λόγω κίνησης αλλά δεν την πειραξε καθόλου.

Λοιπόν έχουμε και λέμε...Η κοπελα πραγματικά λατρεύει αυτό που κάνει!Αχόρταγη όταν τον έχει στον στόμα της και σε κοιτάει με ένα βλέμα που σαν να σου ζητάει να της αλλάξεις τα φώτα!Λίγη χρήση των χεριών κατά την πεολιχία,deep throught συνέχεια και υγρή.Ηθελα περισσότερο από την συνάντηση GFE, το κατάλαβε από τις κινήσεις μου στο κρεβάτι και μου το έδωσε απλόχερα!Καταπληκτική συμμετοχή στο κρεβάτι με νορμάλ φωνές σε ύφος και τόνο φωνής(να μην μας ακούσει και όλος ο όροφος!).Οτάν είσαι από πάνω της σε κοιτάει με ένα ύφος "Σε παρακαλώ κι άλλο!Μη σταματάς".Μετά στα τέσσερα γυρίζει και σε κοιτάει κιόλας!Τελείωσα 3 φορές και αυτή 2 χωρίς να προσποιηθεί σε καμία και το απολάμβανε και στο τέλος μου έδειξε και μια εικόνας χαράς και ευχαρίστησης που της το πρόσφερα!Α!Δεν χρειάζεται να καθοδήγηση καμία!Παίρνει πρωτοβουλίες τηνν στιγμή που πρέπει σαν να διαβάζει την σκέψη σου!

Πολύ καλή στην κουβέντα της, δείχνει πανέξυπνη(έξυπνη είναι σίγουρα), ευχάριστη και πεντακάθαρη!Επειδή θα αργούσε το επόμενο ραντεβου της μου είπε να μείνω να της κάνω παρέα λίγο(χωρίς φυσικά να ζητήσει extra και πρόσφερε και ποτάκι).

Τι να πω παιδιά...Καταπληκτική κοπέλα,επαγγελματίας,με απίστευτα φιλική διάθεση και τιμάει μέχρι τελευταίο cent τα λεφτά που παίρνει!Αυπομονώ να ξανάρθει...Ελπίζω σύντομα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 16, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών