Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 10 10
Citytours
9609
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη με όμορφο (αν κ σκαμμένο) πρόσωπο, ωραίους βύζους (τεχνητούς) κ μέτριο κώλο. Για τα 23 χρονια που επικαλείται ο κώλος είναι αρκετά χαλαρός δείγμα ότι ποτέ δεν ίδρωσε σε γυμναστήριο κλπ. Προσωπικά μ αρέσει να δίνω τον χρόνο μου κ τα λεφτά μου για κάτι πιο σφιχτό κ νεανικό από τη εκάστοτε εγχώρια γκόμενα μου. Εδώ όμως δεν βγήκε. Πάντως εάν είναι να μείνει στο παιχνίδι κανα δυο χρόνια πρέπει να αρχίσει λιγο gym. Υπηρεσίες: καλή κ υγρή πίπα με τρυπημένη γλώσσα (καλοοο..) κ λίγο έως ελάχιστο χέρι. Εναλλαγές οκ αλλά κ τίποτα ασυνήθιστο. Πίσω τρυπούλα καλή κ δουλεμένη αλλά κ μάλλον πονεμένη από προηγούμενους συναγωνιστές - εγώ, αν κ πρώτος πρωινός , τη δούλεψα μόλις 10-15 λεπτά κ μετά με παρακάλεσε να επισκεφτώ κ την μπροστά γιατί δεν "άντεχε" άλλο, δήθεν κ λόγω μεγέθους...Δεν με έπεισε αλλά..
Τελείωμα με ωραία πίπα μετά από ένα μαχητικό 45'. Συνεννόηση με μέτρια αγγλικά.
Συμπερασματικά: είναι όμορφη, πρόθυμη αλλά δεν έχει για μένα αυτό το κατι που θα με έκανε να τη ξαναδώ.
Τελείωμα με ωραία πίπα μετά από ένα μαχητικό 45'. Συνεννόηση με μέτρια αγγλικά.
Συμπερασματικά: είναι όμορφη, πρόθυμη αλλά δεν έχει για μένα αυτό το κατι που θα με έκανε να τη ξαναδώ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
320
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών