Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 1 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ντροπή ρε γαμώτο. Δεν ήταν ιδιαίτερα άσχημη (μέτρια είναι ο ευγενής όρος) και είχε σώμα απο αυτά που μου αρέσουν, με υπέροχα φυσικά βυζιά. Αλλά...

Το πρακτορείο ήταν ανύπαρκτο. Κυνηγούσα με το κωλοτηλέφωνο και τα γαμωSMS να σταυρώσω μια πληροφορία, ποιό ξενοδοχείο, ποιό δωματίο, ποιά ώρα, ποιά μέρα, ΗΜΑΡΤΟΝ! Με τα χίλια ζόρια το έκλεισα και πήγα και στο ξενοδοχείο και ήμουν σαν το μαλάκα στην είσοδο περιμένοντας να μάθω το δωμάτιο της μαντάμ!

Απο τηγανίτα μηδέν σύντροφοι. Γρήγορες κουβέντες, χωρίς διάθεση, ψόφιες κινήσεις, μέχρι που άρπαξε με τη μία την καπότα και την κράταγε στο χέρι της κατά της διάρκεια της πίπας δείχνοντας εκνευριστικά την ανυπομονησία της να τελειώνουμε! Σεξ μίζερο, βαρετό, ενοχλητικό (δε σε άφηνε να πιάσεις όπου ήθελες, σου έσπρωχνε τα πόδια εκεί που βολευόταν αυτή, μή το ένα μή το άλλο...), γρήγορο και, ενώ το αναφέρει στο site, δεν κάνει ούτε CIM ούτε CIF, γιατί... "too much make-up" γαμώ τη σπηλιά μου!

Πάνε 300€. Πάει μια ολόκληρη σύνταξη δηλαδή. Σκέφτομαι πως, αν με το καλό γεράσω, θα βλασφημάω την ώρα και τη στιγμή που τα πέταξα σήμερα. Κρίμα, γιατί τουλάχιστον το κορίτσι ήταν ευγενικό. Αλλά σεξ δεν γούσταρε, και δεν ήταν ούτε καν στο όριο του επαγγελματισμού. Γαμώτο, ΓΑΜΩΤΟ, Γ Α Μ Ω Τ Ο Ο Ο Ο !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών