Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 16 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
λιγες μερες πριν, ειχα συναντησει την Antynia και, παρα τις μετριες κριτικες που ειχε μεχρι τοτε, η συναντηση ειχε εξελιχθει καλα, εγραψα για αυτην. Η νεα κριτικη ειναι κατω απο το ονομα Sorana, παρα το οτι, οπως σαφως αναφερω στον τιτλο, τις συναντησα διδυμο. Αργησα να την γραψω, διοτι ολη τη βδομαδα την περασα με την χειροτερη ΠΟΥΤΑΝΑ που εχω συναντησει εδω και 10ετιες, η οποια μαλιστα ηρθε και εγκατασταθηκε σπιτι μου, χωρις να της το ζητησω και μου αλλαξε τα φωτα: τη γριπη!
Ειχα περασει καλα λοιπον με Antynia, αλλα γουσταρα να γνωρισω και το πιπινι, ομως κατι οι πολυ μετριες κριτικες που ειχε, κατι που μου περισσευανε τα φραγκα, αποφασισα το duo, ειχα καυλωσει και με τις τσοντες της, λεω δεν μπορει, οσο μουροχαυλη και να'ναι, θα σκεφτομαι εγω τα ξεκωλιασματα που ειχα παρακολουθησει, θα γαμαω και την αλλη, οκ φυγαμε!
Στο ξεκινημα οι οιωνοι δεν ηταν και οι καλυτεροι... η Sorana, 1.80 καθαρο, με πατησε κατα λαθος με τις γοβες-στιλετο και μου'φυγε ο κωλος. Αφου συνηλθα, θελησα να ξεκινησω τη μαχη με χαμουρεματα, οι γκομενες ομως ειχαν πιασει την κουβεντα μεταξυ τους και ξενερωσα με τη μια... Κοβω λοιπον αποτομα και λεω στην Antynia, "πηγαινε στο δωματιο σου, θα μεινω 1 ωρα εδω και μετα θα ερθω σε εσενα για αλλη 1". Αυτο ηταν! λες και τους πατησα κουμπι, οι γκομενες παρατησανε κουβεντες και γελακια και ριχτηκανε στη μαχη με ολα τους τα οπλα! Μαλιστα μου εκανε εντυπωση που σε καποια φαση η Antynia, μου ειπε στο αυτι "σε παρακαλω μην το κανεις αυτο, σου υποσχομαι οτι θα περασουμε καλα"...
Και πραγματι απο εκει και μετα ολα ηταν τελεια! Η Soranutza δεν ξερω τι ειχε παθει, ειχε καυλωσει, μου εκανε τρελλες στασεις, βοηθαει και η κορμαρα της, απο κοντα και η Antynia να σιγονταρει, αλλα η μικρη ηταν η απολυτη πρωταγωνιστρια του τριο! Να θελω εγω να αλλαξω, να γαμησω λιγο και την αλλη και να μην με αφηνει! "I want to fuck you" μου ελεγε και φυσικα δεν της χαλασα χατηρι, αφεθηκα και με γαμουσε μεχρι που εχυσε κι αυτη εχυσα κι εγω... Απο τα καλυτερα reverse cowgirl που μου εχουν κανει και που εχω δει!!! η πιτσιρικα ΜΕ τις γοβες πανω μου να δινει ρεστα! Συμπεριφορα λοιπον που απειχε παρασαγγας απο τις κριτικες που ειχα διαβασει γι'αυτην, στο ημιχρονο, παρηγγειλα 3 σοκολατινες και 3 παγωτα, γλυκαθηκαμε και ξεκινησαμε το 2ο ημιχρονο, επισης πολυ ποιοτικο, με στασεις βγαλμενες απο τις καλυτερες τσοντες, οι γκομενες το κατεχουν απολυτα το κεφαλαιο "τριολε", μαλακια που δεν πηρα μαζι μου καμερα... τι θα δειξω στα εγγονια μου τωρα?? Οχι πως δεν το σκεφτηκα, αλλα οσο να'ναι, θα προξενουσε καποια περιεργεια στη γυναικα μου να με δει να φευγω 12.00 τα μεσανυχτα απο το σπιτι με την καμερα παραμασχαλα! Απλα επρεπε να την εχω βαλει στο αμαξι απο νωρις...
Αλλη μια χαρακτηριστικη περιπτωση λοιπον, του ποσο υποκειμενικες ειναι οι κριτικες και ποσο μεγαλο ρολο παιζει να την πετυχεις την γκομενα στα καλα της... κατι που δεν περιμενα βεβαια, αφου πριν ξεκινησω απο το σπιτι, μετρησα πριν απο το δικο μου, 6 ραντεβου για τη Sorana και 3 ή 4 για την Antynia και μαλιστα την προτελευταια μερα του τουρ!
Να σημειωσω επισης οτι δεν κολλησα τη γριπη απο τις κοπελες, καρατσεκαρισμενο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
750
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών