Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα στείλει sms για να την «κλείσω» μετά το ψιλοναυάγιο με την Nataly αλλά η απάντηση ήταν να ξαναστείλω μήνυμα την μέρα που ενδιαφέρομαι γιατί δεν ήταν ακόμα στην Ελλάδα.
Στην δεύτερη απόπειρα ήμουν τυχερός βρήκα αμέσως ώρα που βόλευε, στο πρακτορείο πολλά μπορεί να προσάψει κάποιος αλλά η επικοινωνία είναι άμεση.
Την έχω ξανασυναντήσει το καλοκαίρι μετά από προτροπή της φίλης της Daisy, εν τω μεταξύ βέβαια είχε δώσει και «στίγμα» ο varnalis οπότε δεν είχα πάει στα τυφλά.
Η Karina είναι ένα ωραίο ξανθό γελαστό κορίτσι με γαλαζοπράσινα μάτια, γύρω στα 24 ηλικιακά με συνηθισμένο πρόσωπο ρωσίδας, όχι πολύ γλυκό αλλά καυλιάρικο.
Σχετικά κοντή με σφιχτό σώμα όπως το βλέπετε στις πιο πάνω φωτογραφίες, μικρά βυζάκια με ωραίες ρώγες, όμορφο κωλαράκι και βέβαια το μεγάλο της «όπλο» που είναι οι δυο περιποιημένες αλλά προπάντων πολύ φιλόξενες τρυπούλες της.
Στα μείον οι αρκετές ελιές που έχει και ειδικά αυτές στο στήθος και την κοιλιά χαλάνε την εικόνα του συνολικού «πακέτου».
Στο social time ασφαλώς υπερτερεί της Daisy καθώς τα αγγλικά της είναι καλά.
Το service είναι άψογο σε όλα τα επίπεδα, από τα πολύ καλά φιλιά, πολύ καλή πίπα, τέλεια συμμετοχή σε όλες τις στάσεις και βέβαια κωλοτρυπίδα για σκληρό γαμήσι.
Όλα αυτά χωρίς να αισθάνομαι ότι κάνει αγγαρεία, είναι πολύ πρόθυμη και καταλάβαινα ότι το κορίτσι τα δίνει όλα για να φύγω ευχαριστημένος.
Είναι πολύ φιλότιμη και επειδή το επίθετο έχει χάσει την σημασία του να πω ότι ενώ γράφω συχνά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο 2-3 φορές.
Προτείνετε ειδικά σε λάτρεις του pse, θα τιμήσει και με το παραπάνω τα λεφτά που θα δώσετε.
Τα ct δεν ακολουθούν τον δείκτη του χρηματιστηρίου Αθηνών, ούτε την τιμή του πετρελαίου στην Σαουδική Αραβία.
Έχουν καθαρά δικούς τους κανόνες, υπάρχουν κορίτσια από αναξιόπιστα πρακτορεία όπως και ανεξάρτητες ct που εμφανίζονται ξαφνικά και σε χρόνο ρεκόρ γίνονται full booked, ενώ άλλες γνωστές, προβεβλημένες και porn star από πιο γνωστά πρακτορεία «βαράνε μύγες».
Οι «μετοχές» ενός ct είναι ο κόσμος, όποιος φύγει ευχαριστημένος από εμφάνιση, υπηρεσίες, συμπεριφορά, θα το πει και σε άλλους να «επενδύσουν» εκεί τα λεφτά τους και τον χρόνο τους.
Τα καλύτερα κορίτσια να μαθαίνεις στόμα με στόμα για αυτό τον λόγο δύσκολα θα πέσεις σε φούσκα, σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Karina, παρότι το πρακτορείο της δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του αυτή έγινε γρήγορα γνωστή και μαζεύει κόσμο μιας και η εποχή δεν είναι για πολλές δοκιμές, όταν δεν υπάρχει χρήμα ο κόσμος πληρώνει μόνο την ποιότητα…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.450
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού