Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 34 10
Citytours
46657
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αφορμή για να γράψω πήρα από τη τελευταία πρόταση του συμφορουμιστή "ακριβή γενικά για τον κλάδο αλλά ότι πληρώνεις πέρνεις. έτσι έχουν αυτά.". Κατά τη γνώμη μου, στη περίπτωση της Κάρο αυτό δεν ισχύει. Το πιο σωστό θα ήταν "αν έχεις πολύ ειδικά γούστα που δεν τα βρίσκεις αλλού, η Κάρο θα τα ικανοποιήσει αλλά και θα πληρώσεις!"
Για τους υπόλοιπους είναι πολύ μέτρια εμφανισιακά, καλό παιδί και πολύ καλή στο social time και στο σεξ, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία που της βάζω.
Ειδικά στο σεξ, από τις λίγες φορές που αισθάνθηκα ότι η φαντασία μου ήταν λίγη, ότιδήποτε και να πρότεινα το έπιανε στον αέρα και το πήγαινε ακόμα παραπέρα..... καλό μεν, αλλά και κάπου too much....ειδικά αν ΔΕΝ είσαι και submissive type.
Ίσως όταν ξεπεράσω τις αναστολές μου να μπορώ να εκτιμήσω στο έπακρο τις υπηρεσίες της, μέχρι τότε όμως το VFM δεν υπάρχει.
Προσοχή στην ημνια: η συνάντηση έγινε κάνα χρόνο πριν.
Για τους υπόλοιπους είναι πολύ μέτρια εμφανισιακά, καλό παιδί και πολύ καλή στο social time και στο σεξ, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία που της βάζω.
Ειδικά στο σεξ, από τις λίγες φορές που αισθάνθηκα ότι η φαντασία μου ήταν λίγη, ότιδήποτε και να πρότεινα το έπιανε στον αέρα και το πήγαινε ακόμα παραπέρα..... καλό μεν, αλλά και κάπου too much....ειδικά αν ΔΕΝ είσαι και submissive type.
Ίσως όταν ξεπεράσω τις αναστολές μου να μπορώ να εκτιμήσω στο έπακρο τις υπηρεσίες της, μέχρι τότε όμως το VFM δεν υπάρχει.
Προσοχή στην ημνια: η συνάντηση έγινε κάνα χρόνο πριν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
600
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα