Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 3 10
Citytours
5083
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτο μου ct και ήμουν τυχερός, αφού πέτυχα αυτό το απίστευτο μωράκι. Στην αρχή ήταν λίγο μαγκωμένη, αλλά μόλις άρχισε να γουστάρει ξεδιπλώθηκε απίστευτο ταλέντο στο GFE. Όλα τα service κανονικά, καμιά "περίεργη" χρέωση. Πολύ ωραίο νεανικό σωματάκι, απίστευτα εκφραστικά μάτια, φοβερό ερωτικό γλωσσόφιλο και ένα απίστευτα σφιχτό και "συμμαζεμένο" μουνάκι. Έχει κανά δυο ωραία τατουάζ, πολύ καθαρή (αφού ενδιάμεσα κανά δυο φορές που τελείωσε έκανε μπάνιο!), πολύ ομιλητική (άπταιστα αγγλικά) και αν της φερθείς ωραία γενικά θα πάρεις πολλά. Με την πίπα δεν είχα πρόβλημα (δεν είναι και από τα πιο απαιτητικά μου θέματα), αλλά μεγάλη προθυμία στις διαφορετικές στάσεις και φυσικά πολλαπλές φορές επιτρέπονται. Πραγματικά λυπάμαι που δεν το είχα κανονίσει για 2ωρο και "δώσαμε ραντεβού" για την επόμενη φορά που θα έρθει Σαλόνικα.
Σημ.: Η βαθμολογία μου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού το σύστημα δε με αφήνει παραπάνω, η κοπέλα αξίζει 8 με 9 σίγουρα (για μένα βέβαια ήταν 10άρι!)...
Σημ.: Η βαθμολογία μου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού το σύστημα δε με αφήνει παραπάνω, η κοπέλα αξίζει 8 με 9 σίγουρα (για μένα βέβαια ήταν 10άρι!)...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 28, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών