Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεν μου εχει ξανασυμβει να γραψω δυο κριτικεςγια το ιδιο ατομο, αλλα και σε αλλα πραγματα υπαρχουν εξαιρεσεις.
Η δεσποινις μια ερχεται απο το industry οπου εχει κανεις σουξε ως η μοναδικη σταρ που δε δινει κωλο. Επειδη εχουν γραφτει αρκετα για αυτο και επειδη καποιος συναγωνιστης κακοπερασε οταν ανακαλυψε την πικρη αληθεια, να σας πω οτι πραγματι "δεν προσφερεται στο ευρυ κοινον και για επαγγελματικον σκοπο"
Αλλα αυτο δε με χαλαει αν και λατρης τη κουλουρας, διοτι το νινακι της ειναι οντως σας να πηδας το ρουθουνι της. Το σωμα της τρομερα αισθησιακο με 100% θηλυκες καμπυλες αν και μου εκμηστηρευτηκε οτι σαβουροφαης. Στηθος επισης, εργο τεχνης, αν και μαλλον σιλικονε (ο Φειδιας το φτιαξε?)
Με υποδεχτηκε με χαμογελο και εκει που της ειπα οτι μαλλον λαθος δωματιο θα χτυπησα, γιατι για την Αντυνια πηγαινα, μου ειπε "εγω ειμαι" Η τυπισσα ειχε μακρυ μαλλι και τρομαξα να τη γνωρισα. Μετα απο λιγο βεβαια δεν ειχα αμφιβολια. Σημειωτεον εχει βαλει 2 κιλακια τα οποια ομως φαινονται πολυ λιγο και οταν φορα το στενο διχτυωτο μπουστακι. Παντως παραμενει καβλα.
Πολυ κεφι (πρωτο ραντεβου) και μιας και τα ειχαμε πει στο παρελθον δεν ειχαμε προβλημα με τον...."παγο" Για πρωτο πιατο, ειχαμε πιπα απεριγραπτη με το απαραιτητο eye-contact. Ενα 69 αρη παθιαρικο με deep-throat απο τη πλευρα της και μετα ενα cowgirl με ενα ιεροποστολικο πριν το..."γεια σας"
Ηταν μια υπεροχη ωρα που ομως περασε τοσο γρηγορα....

POLAX

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή