Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
Citytours
7975
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ας τα παρουμε ολα με την σειρα τους.
εχω καιρο να γραψω review λογο πολλων υποχρεωσεων και τα ραντεβου μου πλεον με ct
εχουν αραιωσει κατα πολυ
το ξενοδοχειο που μενει η electra ειναι κεντρικο με πολλα αστερακια αλλα και πολλα
κοκκινα φωτακια γυρο του
δεν ειναι το κλασσικο στην πλατεια του ηρωα αλλα ειναι καπου εκει κοντα.
δωματιο καθαρο και μπανιο με πετσετα παρακαλω , κατι που σπανιζει σε πολλες κοπελες.
η electra ομορφη και χαμογελαστη , με περιμενε με μαυρα εσωρουχα και ενα μαυρο διχτυωτο μπλουζακι , γενικοτερα παρουσια πολυ sexy
μετα την μικρη κουβεντουλα και το μπανακι την επεσα στην κρεβαταρα του δωματιου και
η electra αρχισε και φιλακια σε ολο το σωμα μεχρι που εφτασε στο επιμαχο σημειο.
αργη υγρη πιπα με πολλες ματιες προς εμενα με το εργαλειο στο στομα.
δεν κουραστηκε καθολου μιας και εχω μια παραδοση στην απολαυση αυτου του αθληματος!
οταν ανεβηκε επανω μου οι κινησεις ηταν αργες και αισθησιακες. εκει πηρα πρωτοβουλια εγω και αρχισε αν σφηροκοπημα για κανενα μισαωρο με εναλλαγες στασεων
χωρις να την βλεπω να δυσανασχετεί.
το anal το εχει και φαινεται οτι το χαιρεται . pse κατασταση και τελειωμα με πιπα
μεσα στο στομα. τελος πρωτου γυρου!
μπανακι , τσιγαρο και δευτερος γυρος. ακρως ικανοποιητικος οπως ο πρωτος.
δυο ωρες περασαν αερας.
στο μελλον σιγουρα θα την ξανατιμησω μιας και για μενα ειναi VFM
εχω καιρο να γραψω review λογο πολλων υποχρεωσεων και τα ραντεβου μου πλεον με ct
εχουν αραιωσει κατα πολυ
το ξενοδοχειο που μενει η electra ειναι κεντρικο με πολλα αστερακια αλλα και πολλα
κοκκινα φωτακια γυρο του
δεν ειναι το κλασσικο στην πλατεια του ηρωα αλλα ειναι καπου εκει κοντα.
δωματιο καθαρο και μπανιο με πετσετα παρακαλω , κατι που σπανιζει σε πολλες κοπελες.
η electra ομορφη και χαμογελαστη , με περιμενε με μαυρα εσωρουχα και ενα μαυρο διχτυωτο μπλουζακι , γενικοτερα παρουσια πολυ sexy
μετα την μικρη κουβεντουλα και το μπανακι την επεσα στην κρεβαταρα του δωματιου και
η electra αρχισε και φιλακια σε ολο το σωμα μεχρι που εφτασε στο επιμαχο σημειο.
αργη υγρη πιπα με πολλες ματιες προς εμενα με το εργαλειο στο στομα.
δεν κουραστηκε καθολου μιας και εχω μια παραδοση στην απολαυση αυτου του αθληματος!
οταν ανεβηκε επανω μου οι κινησεις ηταν αργες και αισθησιακες. εκει πηρα πρωτοβουλια εγω και αρχισε αν σφηροκοπημα για κανενα μισαωρο με εναλλαγες στασεων
χωρις να την βλεπω να δυσανασχετεί.
το anal το εχει και φαινεται οτι το χαιρεται . pse κατασταση και τελειωμα με πιπα
μεσα στο στομα. τελος πρωτου γυρου!
μπανακι , τσιγαρο και δευτερος γυρος. ακρως ικανοποιητικος οπως ο πρωτος.
δυο ωρες περασαν αερας.
στο μελλον σιγουρα θα την ξανατιμησω μιας και για μενα ειναi VFM
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
480
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου