Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 5 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Να γράψω πρώτα ότι θα είμαι επιεικής για την εμφάνιση γιατί είναι πολύ μακριά από τα γούστα μου και κανονικά δεν είχα καμιά δουλειά εκεί, απλώς για να εξυπηρετήσω ένα πολύ καλό φίλο και συνεργάτη έκανα «τράμπα» το ραντεβού μου με την Lolita και για να μην ακυρώσει την Sharon, είπα να περάσω να δω πόσο ωραία πηδιούνται οι «μπαμπατζάνικες» γυναίκες όπως μου έλεγε…
Παρότι οι φωτογραφίες σε προδιαθέτουν για νταρντάνα γυναίκα απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα, τα παραπανίσια κιλά είναι αρκετά σε σημείο που να έχει φτάσει το όριο για να θεωρείτε γεματούλα…
Πρόσωπο καλό και συμπαθητικό, όπως στις φωτογραφίες αν προσθέσετε μερικά χρόνια μιας και είναι κοντά στα 30, το συνολικό «πακέτο» υποστηρίζετε με υπέροχα μπλε μάτια.
Είναι ευγενική και έχει μια τρομερή αυτοπεποίθηση που δεν περίμενα, νομίζει ότι είναι μούναρος, είχα γράψει προχθές για την Grace ότι προσπαθούσε με έξυπνο ντύσιμο να κρύψει τα κιλά της, η Lara την προηγούμενη εβδομάδα φορούσε σε όλο το meeting τις ζαρτιέρες και τα ψηλοτάκουνα, τέλος πάντων τα κορίτσια ξέρουν που υστερούν, η Sharon δεν καταλαβαίνει τίποτα ο πατσάς φόρα παρτίδα, πρέπει να την έχουν επηρεάσει οι διάφοροι «ειδήμονες» με τα «Αν αισθάνεσαι όμορφα με το εαυτό σου θα αγαπήσεις την εικόνα σου» κ.λ.π.
Δεν έχω πρόβλημα με τις γεματούλες και τις χοντρές, έχω πολλές τέτοιες φίλες αλλά όταν βλέπω στον δρόμο κοριτσάκια 80+ κιλά με μίνι ενώ έχουν γάμπες αεραγωγού Φ125 και μπούτια σαν καμινάδα Φ400 και αυτοαποκαλούνται «με πιασίματα» τρελαίνομαι, έχει χαθεί το μέτρο καλή η αυτοπεποίθηση αλλά φτάσαμε στην άλλη άκρη προκαλούν το δημόσιο γούστο, φόρα μια μακριά φούστα ρε κορίτσι μου, δεν υπάρχει και μπόγιας να τις μαζέψει…
(Εκτός θέματος πάλι, έχω ελάττωμα να ξεφεύγω, μου το έγραφε και η δασκάλα στο δημοτικό, να δούμε πόσο θα με ανεχτεί ο Antisthenis…)
Για το service ωραία τα έγραψε ο sousami, βγαίνοντας από το μπάνιο περίμενα να μου ξηγηθεί ένα καλό πήδημα μετά από μια καλή πίπα αλλά τα γεγονότα έδειξαν ότι το μόνο που μπορεί να ξηγηθεί καλά είναι ένα κουτί σοκολατάκια πάνω από τρεις μερίδες κοντοσούβλι.
Είχε ξεκινήσει με καλή πίπα, μπόλικο σάλιο και αρκετά βαθιά, από εκεί και πέρα τίποτα, μην φιλάς, μην γλύφεις, όχι δάχτυλο, μην τα βυζιά μου…
Τελείωνε λέω Fantom και να φύγεις δεν έχει χαΐρι εδώ, την βάζω στα τέσσερα μόλις έσπρωχνα λίγο δυνατά τραβιόταν μπροστά, έχει και ένα μουνί πηγάδι που να τελειώσω, μια, δυο, τρεις, γυρνά ξανά ανάσκελα, τι να κάνουμε λέω gfe χωρίς να φιλάς, πάρε ξανά πίπα, (το μόνο που άξιζε) λέω να χύσω στο στόμα σου, αλλά το «κορίτσι» δεν κάνει τέτοια, Cum on body και εξαφανίστηκα…
Συμπέρασμα, γεματούλα με ωραία μάτια και απαράδεκτο service.
Προτείνεται; ανεπιφύλακτα αν ενδιαφέρεστε για long meeting είναι καλή για παρέα και μπορείτε να την πάτε στα «βλάχικα» να πολεμήσει εναντίον της χοληστερίνης γιατί είναι η μόνη «μάχη» που κατέχει, μετά την γυρνάτε στο ξενοδοχείο και το Φυλής 104 είναι πολύ κοντά με 50€ θα γαμήσετε πολύ καλύτερα…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών