Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μιας και εχει πεσει αφλογιστια στις κριτικες, ειπα να γραψω και γω κατι απο το παρελθον, το οποιο απλα θα επιβεβαιώσει τα προηγούμενα και ισως θα "προστατεψει/πληροφορησει" τυχον επομενους.
Καταρχην την επελεξα για τα φοβερα ματια που φαινονταν στις φωτο, οι οποιες τελικα οπως και οι περισσοτερες των μοντελλων που ερχονται στη πολη μας, ειναι αρκετα πειραγμενες.
Οταν τη συναντησα στο ομολογουμενως καλο (στη κατω γωνια και οχι στη πανω ) 5στερο ξενοδοχειο της Πλ. Συνταγματος απογοητευτηκα λιγακι καθως ηταν σαφως κατωτερη των φωτογραφιων. Ηταν ομως αρκετα κεφατη και ευγενικη.
Το σωματακι πολυ μετριο και λιγο ατσουμπαλο καθως το πανω μερος δεν "δενει" καλα με το κατω. Τα βυζακια ειναι 100% σιλικονατα κατι που δε φαινεται στις φωτο.
Στο "δια ταυτα" μετριο προς καλο στοματικο. Σεξ με διαθεση να ευχαριστησει, αλλα εντονως προσποιητες φωνουλες που απο ενα σημειο και περα γινονται ενοχλητικες. Φιλια σχεδον καθολου και βεβαιως αυτη η ανεξηγητη αρνηση στο 69. Η δικαιολογια που πηρα ηταν οτι ειναι "may catch disease !!!" και ομολογω οτι δε μου περασε απο το μυαλο οτι ειναι λεσβια. Παντως οταν ξανατσεκαρα το site οντως το 69 δεν υπηρχε στο service αλλα αυτο ειναι κατι που ευκολα ξεφευγει απο το ματι
Τεσπα η γενικη εικονα ηταν πολυ μετρια, οπως και η κατασταση τωρα. Αν εξαιρεσει κανεις 2 τρακοσαρια που κυκλοφορουν και πολυ θα ηθελα να δω κανα review τα υπολοιπα μας αναγκαζουν σε μια προσωρινη αποχη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού