Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 8 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τι να πω και εγώ,… αφού έχουν μιλήσει άλλοι πιο δυνατοί λύτες από εμένα Αλλά τέλος πάντων…
Η συνάντηση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, με προβληματική πρόσβαση που δεν το κολακεύει, και γνωστό συνεδριακό χώρο που γίνονται πολλά σεμινάρια Συγκεντρώσεις εταιριών κτλ…..Δωμάτιο μεγάλο με διπλό κρεβάτι με το netbook
Να παίζει χαλαρή μουσική…
Η συνάντησης κανονίστηκε μερικές μέρες νωρίτερα καθώς το personal
Touch είναι χρονοβόρο…., αλλά και πάλι είχα ένα μπέρδεμα καθώς η mila μου ζήτησε αλλαγή της ώρας για να εξυπηρετήσει κάποιον άλλο συναθλητή αλλά αυτό τελικά δεν χρειάστηκε
Η κοπέλα είναι εντυπωσιακή με σιλικονούχο στήθος, γυμνασμένο σφιχτό κορμί χωρίς τίποτα περιττό απάνω με ωραία επιδερμίδα αλλά οπωσδήποτε το κοντέρ είναι κατεβασμένο. Είναι κάπου στα κοντά 30 αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Τα νινί είναι ξυρισμένα γλυκό και αφήνει δακτυλάκια αλλά η πίσω τρύπα είχε
Αγκαθωτό συρματόπλεγμα ,τουλάχιστον για μένα :-(
Μου είπε ότι δεν της αρέσει να την πλησιάζουν, και ότι είναι από τα λίγα πράγματα που δεν της αρέσουν στο sex..
Στο service καλά φιλιά με βαθιά DFK, σκέτη απόλαυση.
Στο στοματικό είναι δυνατή με φτυσίματα, deep και περιποίηση στα @@.
Στο sex παίρνει πρωτοβουλίες και γουστάρει αυτό που κάνει.
Βάλτε τη στα τέσσερα και σφυροκοπήστε την αλύπητα, το γουστάρει.
Στο social time, τώρα μιλάει καλά αγγλικά και τα γερμανικά σαν την μητρική της γλωσσά, ζεί μόνιμα σε γνωστό θέρετρο της Ισπανίας μάλιστα από ότι μου είπε
Σκοπεύει να αγοράσει ένα apartment εκεί σε δύο χρόνια και μετά να κάνει μόνο
Long dates.
Είναι επαγγελματίας που συνειδητά της αρέσει αυτό που κάνει, έχει εμπειρία στο sex και ξέρει να πουλά και παραμύθι όπου χρειάζεται(you’re a sweet romantic guy… κτλ), και μπορεί να σου φάει χρόνο εύκολα αν ξεχαστείς από αυτό που βλέπεις μπροστά σου ενώ δεν χαρίζει ούτε λεπτό από τον χρόνο της.
Τέλος παρόλο που είναι ένα ακριβό σπορ για μένα νομίζω ότι σε μία ώρα δεν μαθαίνεις να οδηγείς τέτοιο καθαρόαιμο ώστε να το ευχαριστηθείς όπως πρέπει, απλά μαθαίνεις να αλλάζεις μερικές ταχύτητες. Μετάνιωσα που δεν έκλεισα παραπάνω.
Ελπίζω να βοήθησαη συναντηση έγινε στην Αθηνα την 27-10-2009
Tres είσαι ΚΟΡΥΦΗ…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου