Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εδώ είδα κάτι που μου άρεσε πολύ ,γούστα είναι αυτά, με υποδέχτηκε με ένα ωραίο μαύρο στενό φόρεμα με μαύρες ψηλό τακούνι γοβες…πραγματικα την κολάκευε.
Μόλις είχε γυρίσει από μια ταβέρνα που είχε πάει με κάτι φιλές και τα είχε πιει τα κρασάκια της και είπαμε να συνεχίσουμε και στο δωματιο,αυτό την έκανε να είναι ποιο χαλαρή (λόγο πιόματος) και να έχει μια συμπεριφορά σαν να ήμασταν γνωστή καιρό …αυτό ήταν υπέρ μου φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια τέτοια κατάσταση δεν ευχαριστεί και την γυναίκα , αφήνετε που λένε και φυσικά το ευχαριστιέται καλυτερα…έαν το χειριστής και καλά ανάλογα με το τις αρέσει ακόμα καλύτερα, κάτι που έγινε στην περίπτωση μας.
Η βράδια ξεκίνησε και κατέληξε σε να είσαι με μια γυναίκα που σου αρέσει και της αρέσεις και είναι η τελευταία σας βραδιά …έγινε η μάχη του Δράμαλη …κάηκαν τα προφυλαχτικά …τρομάρα μου .
Στο προκείμενο ,είναι μια νεαρή γυναίκα με σώμα σφιχτό με στήθια μικρά και στητά με ωραίες ρόγες στητές και ειδικά με κατάλληλο χειρισμό (να ασχοληθείς μαζί της) γίνετε μούσκεμα και σου προσφέρει πολύ ωραίες στιγμές μαζί της …τα δε στήσιμο στα τέσσερα είναι για σεμινάριο.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

PlokamiasTony./

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2009
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών