Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση στο ξενοδοχείο του “πάρκου” μετά από γρήγορη συνεννόηση με το πρακτορείο, αν και μου έλεγαν ότι η κοπέλα θα αρχίσει να δουλεύει Παρασκευή, μάλλον λόγω της κριτικής μου για Victoria που δεν ήταν τόσο θετική(τα έχει αυτά το κασκαντεριλίκι).

Μπαίνω στο δωμάτιο και βλέπω μια κοπέλα γύρω στα 23-4, περίπου στο 1,67 με ωραίο πρόσωπο, αν και λίγα σημάδια ακμής καθώς είναι μικρούλα, αλλά ωραία καλυμμένα με ελαφρύ μακιγιάζ, γαλάζιο μάτι, στητό αφράτο στήθος και λίγο μεγαλύτερη λεκάνη από τις φωτός(που προσωπικά εμένα μου αρέσει) με αφράτο κωλαράκι. Αγγλικά τα βασικά, αλλά συνεννοείσαι. Κουβεντούλα και ντουζάκι και βουρ στο ψητό.

Πολλά φιλάκια στο κορμί μου και της και μέτρια πιπούλα στην αρχή με προσπάθειες deep throat. Έχει και ωραίο στήθος οπότε το σάλιο έπεφτε σύννεφο, μια στο στόμα(ωραία γλωσσόφιλα) μια στο κορμί. Καβαλάει το εργαλείο και το δαμάζει με ωραίες κραυγούλες. Στη συνεχεία ιεραποστολικό που αρχίζει να σπαρταρά, σε συνδυασμό μια μέσα μια να την γλύφω. Στα 4 μετά όπου είχα θέα την υπέροχη αφράτη στενή κωλάρα της και να συνεχίζει να απολαμβάνει τη διείσδυση. Δαχτυλάκια με τρόπο εξωτερικά του ποπού. Λίγη χρήση ζελέ μιας και είναι ακόμα στενή, ειδικά το μυρωδάτο μουσάκι της όλα τα λεφτά για αυτούς που τους αρέσουν τα παιδικά μουνάκια, χωρίς χείλη να κρέμονται. Καιρό είχα να συναντήσω τέτοιο μουνάκι, ωραίο, στενό, αφράτο, χωρίς ίχνος κακής οσμής και με μικρά εσωτερικά χειλάκια, όσο το σκέφτομαι καβλώνω. Δεν άντεξα και της ζήτησα να με γλύψει και να με κοιτάει για κατάθεση στο στόμα. Εκεί την γύρισα ανάποδα και της ανταπέδωσα το γλείψιμο, όπου και σπαρτάρησε σαν το ψαρί τελειώνοντας. Μπορώ να πω ότι στο 69 το έχει, το ευχαριστιέται περισσότερο, αφήνεται και τον παίρνει όλο μέσα στο στόμα κάνοντας σε μούσκεμα. Κατάθεση στο στόμα(προσέξτε μην την πετύχετε στο μάτι ) και τέλος του αγώνα. Δεν ζήτησα δεύτερη φορά(στο κάτω κάτω είχαμε φτάσει κοντά στο 50αλεπτο(και τελικά έμεινα και λίγο παραπάνω συζητώντας), αλλά δεν θα είχε πρόβλημα, ήταν πάντα ευγενέστατη και χαμογελαστή κάτι που πάντα εκτιμώ στα CTs ειδικά αν έχουν παίξει και σε καμία ταινία και είναι αναγνωρίσιμες και τάχα μου χάρη σου κάνουν. Η κοπέλα καμία σχέση, να μου εκπληρώσει κάθε επιθυμία και να το απολάυσει συγχρόνως, προτείνεται σε πιπινολάτρες για GFE καταστάσεις(τουλάχιστον σε εμένα, δεν επιχείρησα το PFE και μάλλον βγήκε σε καλύτερο έτσι).

Μπορώ να πω ότι μετά την διπλή εμπειρία μου με Donna(που θα παραθέσω οσονούπω) και την τραγική εμπειρία με Blacky, όπου άλλη κοπέλα εμφανίστηκε σε σχέση με τις φωτός και την έκανα, η Alin X, που είναι και το stage name της στην βιομηχανία πορνό ήταν μια πολύ ωραία ηλιαχτίδα! Έχει κάνει 4 τουρ στη Γαλλία πριν και αυτό είναι το πρώτο της στην Ελλάδα.

Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα τις επόμενες μέρες. Ειδικά αυτό το παιδικό μουνάκι θέλω να το γευτώ πάλι. Πείτε της ότι σας έστειλε ο Σπύρος και δεν θα περάσετε άσχημα, γνωρίζει. ;)
Λόγω περιορισμού βαθμολογίας δεν μπορώ να βάλω παραπάνω, αλλιώς θα έβαζα, 7,8,8,7,8,7

Thank u Ornela for a wonderful time, being inside u I felt lost and together we found paradise! ..... DASVIDANIYA Princess!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
10 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
8.561
Πόντοι:
21.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bdsm1988

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού