Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 1 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Στην αισθηματική κωμωδία του 2006 με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep, ο διάβολος ως γνωστό, φορούσε Prada, αλλά στο σιτουτουριστικό δράμα που «ανέβηκε» σήμερα στο μικρό δωμάτιο γνωστού hotel, ο «διάβολος» δεν ήταν ενδεδυμένος, όταν άνοιξε την πόρτα φορούσε μόνο τα μαύρα εσώρουχα.
Δεν μου αρέσει αυτή η υποδοχή, αλλά ήταν συνδυασμένα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και το καλούτσικο σωματάκι που βλέπετε και στις πιο πάνω φωτογραφίες βοήθησε για να περάσω μέσα.
Το 1,75 cm που δηλώνει το είχε μόνο με τα ψηλοτάκουνα, και ηλικιακά είναι κοντά στα 25.
Κοντή λοιπόν, λεπτή, με καλούτσικο αλλά αγύμναστο σωματάκι, μικρά βυζάκια, λεπτή μεσούλα και μικρό κωλαράκι.
Το πρόσωπο δεν ήταν μακιγιαρισμένο όπως οι φωτογραφίες αλλά ήταν πολύ κοντά σε αυτές, καλούτσικο με όμορφα γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά.
Από αγγλικά τα βασικά για την γνωριμία και για να μαγκώσει το «μαλλί» από ’κει και πέρα το χάος όπως και σε όλα τα υπόλοιπα.
Φιλιά με το ζόρι, πίπα μέτρια και βαριεστημένα, γαμήσι άνευρο στα όρια του ύπνου και στην αλλαγή στάσεων νόμιζα ότι θα με βρίσει.
Πάντως παρότι έχασα την ώρα μου και το 250αρι στην ουσία το «πέταξα», δεν την άφησα σε «χλωρό κλαρί».
Ήμουν στις καλές μου και η έλλειψη διάθεσης που είχε δεν με πτόησε.
Την ζόρισα παραπάνω από τα στάνταρ μου, περισσότερο για να καταλάβει ότι η δουλειά της δεν τελείωσε μόλις «εξαφάνισε» το 250αρι με τα extra.
Και την πίπωσα και 69 κάναμε που στην αρχή δεν ήθελε και ξάπλα και στα δυο και στα τέσσερα και στην κωλοτρυπίδα της τον έβαλα, αφού το extra 50αρι το είχε ζητήσει προκαταβολή.
Βέβαια δεν ευχαριστήθηκα τίποτα από αυτά γιατί όπου μπορούσε έβαζε κόντρα να μην μπω βαθιά και όταν ήταν στα τέσσερα ξεκίνησε το «κολύμπι», μπροστά αυτή, μπροστά και’γω…λιπαντικό στο full, με τέτοιο αερογαμήσι έχυσα στην λήξη του χρόνου σε cif κι ας έκανε την δύσκολη.
Είναι δυνατόν να ήρθε να πηδηχτεί και να δίνει την εντυπώσει ότι το sex δεν το’μαθε ποτέ;
Είναι, αν της είπαν ότι οι Έλληνες είναι μεγάλα κορόιδα και θα σου δίνουν 200αρια χωρίς να κάνεις τίποτα.
Η Anna είναι νέο κορίτσι αλλά για αυτήν την δουλειά δεν κάνει, της αξίζει πάντως ένα από τα βραβεία Παπαρίων 2010 που έδωσε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος.
Αυτό της καλύτερης πουτάνας «κολυμβήτριας».
Ξεκινάς να την πηδάς στο κρεβάτι και είναι ικανή να ανοίξει την πόρτα και να «κολυμπήσει» μέχρι το ασανσέρ…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν