Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 3 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βρεθηκα στο κέντρο λίγο απρόσμενα και ειπα να ρίξω μια ξεπέτα. Είχα μελετήσει το γνωστό site και εντοπίζωντας μια μάλλον ενδιαφέρουσα κριτική είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με το πιπίνι.

Συνεννόηση αψογη με το πρακτορείο και 5 λεπτά πριν το ραντεβου νάσου και το sms με το μαγικο νουμερο.

Μπαίνω λοιπον προετοιμασμένος και για το ενδεχόμενο φόλας, αλλά για καλή μου τύχη ανοίγει ενα πιτσιρίκι ξανθό ψηλό στο 170-1.75, με καστανα μάτια, ομορφα χείλη και οδοντοστοιχια, λίγο μεγαλο στόμα (καλό σημάδι) με μαυρο κολλητο ξεκολε φορεματακι. Δεν ήταν η κοπέλλα στις φωτό αλλά όμως ήταν μια σουπερ περίπτωση απο πλευράς εμφάνισης. Αμέσως ζητώ παράταση απο 30 λεπτο σε μια ωρα, καθως είπα να μη βιαστώ.
Μετά απο τις σύντομες συστάσεις πετάγομαι για ντουσάκι, αφού έχω ζητήσει χαμήλωμα στο volume του MTV και αναστροφή του laptop προς τη πλευρα του τοιχου, έτσι για να περιορίσουμε όσα αποσπούν την προσοχή. Τις δίνω τα χρήματα καθώς φαινόταν λόγω απειρίας ότι θα τα ζητούσε στα μισά της πίπας. Την ρωτάω για κουλουράκι οπου απαντά κατηγορηματικά οχι (παρα τα γραφόμενα στο site)

Βουρ λοιπόν στο κρεββάτι να ξεκινήσει ο αγώνας, όπου και αρχίζουν τα χαιδέματα και τα γλυψίματα στο στήθος από πλευράς της. Απο φιλί όμως ακόμα τίποτα. Ψιλοτρακάρανε τα χείλια μας αλλά καμία πρωτοβουλία για ενδότερες καταστάσεις. Πάει να βουτήξει το πεόνι με το ενα χέρι και με το άλλο κάνει κίνηση για σκουφάκι, οπότε και βγάζω κίτρινη κάρτα. Μένει λίγο έκπληκτη αλλά δε πτοήθηκε και άρχισε ενα τρομπόνι, ομολογουμένως πολύ καλό, αν σκεφτεί κανείς ότι η 21χρονη Ουκρανέζα κάνει το πρώτο της tour ever, στην Αθήνα. Τα σάλια ποτάμι σε σημείο που να χρειαστω πετσέτα να τα σκουπίσω καθώς τρεχανε πάνω στα σεντόνια. Μετά απο κανά 7 λεπτο μου λέει να βάλουμε σκουφί, αλλά εγω της είπα να συνεχίσει την εκπαίδευση καθώς τα πήγαινα πολύ καλά. Λίγο δοντάκι καμιά φορα (αλλα πολύ λιγο) καιχωρίς χεράκι.

Κάποια στιγμή, φοβήθηκα μη μου πάθει αφυδάτωση απο το γλύψιμο και της είπα ναρθει για ιππασία. Ξεκίνησε το καβαλλητό, χωρίς να την περιποιηθώ για 2 λόγους. 1ον, χωρίς να μυρίζει αντιληφθηκα ότι δεν είχε κάνει ντουσάκι πριν έρθω ή αν είχε κάνει, νερό δεν είχε πέσει απο τον αφαλό και πάνω και 2ον, το νινακι είχε μια αγριάδα όπως τα γένια της επόμενης μέρας.

Μόλις έβαλε το σκουφί της βούτηξα ενα μπουκαλάκι gel που ειχε αφήσει στα σεντόνια. Τι ρώτησα ταχα μου τι ήταν αυτο και αρχισε να χαμογελά αμήχανα. Επειδή ήταν φως φανάρι ότι ήταν κακοδασκαλεμένη έβαλα εγώ λιγο στο εργαλείο και εκείνη μιά στρώση στην "υποδοχή"

Στην ιππασία χωρίς να είναι νωθρή, είχε κίνηση, αλλά ήταν στο 40-50% των μαξιμουμ στροφών και προσπαθούσα να καταλάβω αν οφειλεται σε κούραση, ή γενικά σε απειρία σε συνδυασμό με τη σκεψη που μπορει να είχε ότι εξαναγκαστικά κανει ότι κάνει.

Μετά από κανα 5λεπτο τη γυρνάω ιεραποστολικά και πέφτει πλέον στο 30% των στροφών. Ψιλομούγκα ως καραμουγκα και κεφάλι στραμμένο προς τον τοίχο. Η αίσθηση στο νουνάκι της αρκετά καλή αν και το ρημάδι το gel με κάποια υγρά δικά της άρχισαν να εξαφανίζουν τον συντελεστή ολίσθησης...

Στο μεταξύ είχα αρχίσει να ξενερώνω συνηθισμένος σε άλλες φάσεις. Κάνω αλλαγή θέσης για πλαινο και πάλι μια από τα ίδια. Δεν υπήρχε δυσανασχέτηση απο πλευράς της αλλά ηταν "αλλού". Τελευταία προσπάθεια στην αρχική στάση αφού είχαμε κανει και το πισωκολλητό, όπου μάλλον της έκοψε ότι δεν θα τελείωνε και ξαφνικά φορτώνει μια τρίτη και ανεβάζει στροφές. Μάταια όμως καθώς, εγω είχα χαλαστεί.

Σε γενικές γραμμές αν κάποιος θέλει να αυτοεπιβεβαιωθεί ως εραστής αξίζει να την επισκεφτεί μήπως και τα καταφέρει καλύτερα. Είναι ομορφούλα είναι πιτσιρίκα και άβγαλτη. Δεν είναιεπαγγελματίας και δεν θα βγάλει (γνώμη μου) πάθος και ενέργεια εκτός και αν πάρει στα σοβαρά το mendoring που της εκανα πριν φύγω.

Ειδομεν, ας βγάλει η συμπρωτεύουσα το κάστανα απο την "φωτιά"

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέγας
57