Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 4 10
Citytours
8161
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ειπα και γω να γραψω τις εντυπωσεις μου με τη συγκεκριμένη κοπέλα, μιας και την διάλεξα σαν πρώτη μου εμπειρία με CT (σαν δώρο για τα γενέθλιά μου , που είναι σήμερα). Στο ζουμί. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο, το πρακτορείο άψογο, αμέσως μου έκλεισαν το ραντεβού. Το ξενοδοχείο κεντρικό, καλό, αν και δεν είχε καθόλου φωτισμό ( μόνο το μπάνιο και η τηλεόραση), οπότε δεν μπορω να πω κάτι παραπάνω για το χώρο. Το μπάνιο πολύ καλό.
Τώρα, όσο αφορά την Αλισα, το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι δεν γνωρίζει αγγλικα και σπάει δύσκολα ο πάγος. Βέβαια, εγώ έσπασα τον πάγο ρωτόντας χαζές ερωτήσεις( γέλιο μιλάμε.. εντάξει πρώτη φορά, μη βαράτε). Με λίγα λόγια, θέλει καθοδήγηση. Την πρωτοβουλία την είχα πάντα εγώ. Η πίπα μέτρια (σε κάποια φάση με έγδερνε με τα δόντια της) αλλά χαλάλι της. Δεν κατέφερε βέβαια να με κάνει να "εκπυρσοκροτήσω" στο στόμα της. Δεν πειράζει, ισως φταίω και γω. Πολύ καλή στην συμμετοχή και είχε και καλή ανταπόκριση. Εδειχνε να της αρέσει. Και από διάθεση άλλό τίποτα η κοπέλα. Δεν μπορώ να πω, εδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Αυτά, αντε είναι και η πρωτη μου κριτική. Να τη χαίρομαι... Ελπίζω να βοήθησα. Τη συνιστώ και γω σε πρωτάρηδες στον χώρο. Ο προηγούμενος συνάδελφος είχε δίκιο. Διάβασα την κριτική του και δεν το μετάνοιωσα καθόλου!
Τώρα, όσο αφορά την Αλισα, το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι δεν γνωρίζει αγγλικα και σπάει δύσκολα ο πάγος. Βέβαια, εγώ έσπασα τον πάγο ρωτόντας χαζές ερωτήσεις( γέλιο μιλάμε.. εντάξει πρώτη φορά, μη βαράτε). Με λίγα λόγια, θέλει καθοδήγηση. Την πρωτοβουλία την είχα πάντα εγώ. Η πίπα μέτρια (σε κάποια φάση με έγδερνε με τα δόντια της) αλλά χαλάλι της. Δεν κατέφερε βέβαια να με κάνει να "εκπυρσοκροτήσω" στο στόμα της. Δεν πειράζει, ισως φταίω και γω. Πολύ καλή στην συμμετοχή και είχε και καλή ανταπόκριση. Εδειχνε να της αρέσει. Και από διάθεση άλλό τίποτα η κοπέλα. Δεν μπορώ να πω, εδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Αυτά, αντε είναι και η πρωτη μου κριτική. Να τη χαίρομαι... Ελπίζω να βοήθησα. Τη συνιστώ και γω σε πρωτάρηδες στον χώρο. Ο προηγούμενος συνάδελφος είχε δίκιο. Διάβασα την κριτική του και δεν το μετάνοιωσα καθόλου!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 05, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν