Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 6 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ημερομηνία συνάντησης:27-5-2010
Το ήξερα ότι κάτι δεν μου κόλλαγε ,αλλά η περιέργεια των καλών σχετικά βαθβολογιών με έκανε να κλείσω ραντεβού.
10 λεπτά καθυστερημένος έφθασα, αφού ομως είχα ειδοποιήσει ότι θα καθυστερήσω και εάν μπορώ γιά 1 ώρα αφου καθυστέρησα.
Η Aiice (ή όπως αλλιώς τη λένε/όταν αλλάζουν πολλά ονόματα ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ)ψηλόλιγνη με ωραίο προσωπάκι,ωραίο βλέμμα,κοκκινισμένη σαν μπαρμπούνι μετά την πισίνα, χωρίς πολλά χαμόγελα.Εμείς όμως δεν πάμε όμως μόνο γιά την ομορφιά της κοπέλλας ,ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΑΙ και ΚΑΛΟ service.
Μετέ το ντουζάκι ξεκινώ εγώ το ζέσταμα με γελάκια αστειάκια μήπως σπάσω το παγόβουνο....αλλά.Πίπα σχετικά καλή και την βάζω γιά καβαλήκεμα που στα μουγγά πρέπει να τέλειωσε μαζί μου.Λιγη κουβέντα που λέει ποσο θέλει να σταματήσει τη δουλειά.
Με δυσκολία ξεκινάει ο β γύρος με τα πόδια επώμου και σφυροκόπημα μέχρι που αρχίζει και χτυπάει από τα 45 λεπτα της συνάντησης το κινητό της ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ...ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ σπάζομαι...o agent είπε τελειώσαμε...Διαβολίζομαι και βαστάω καθυστερήσεις αργά ντυνόμελος μέχρι εξάντλησης του χρόνου μου.
Πληρώνω γιατί είδα τόσο αμήχανη τη κοπελίτσα (οχι ότι δεν έχει ευθύνες...άν σέβεται το ονομά της /που δεν έχει θά έπρεπε να ζητήσει λίγη καθυστέρηση επειδή το είχα ζητήσει).
Ο/Η agent ανταλλάξαμε κάποια sms ζητώντας συγνώμη αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει την αξία των 10-15 λεπτών όταν είσαι σε κορύφωση.ΓΙΑ κουλούρι δεν συζητάμε

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών