Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τα φρέσκα και άγνωστα κορίτσια είναι από τα ισχυρότερα διεγερτικά.
Όταν λοιπόν πρωτοείδα την πρώτη φωτό του μελαχρινού πιπινιού, αυτήν με το κορμάκι που παίζει με τα τιραντάκια χλιμίντρισα! Ομολογώ ότι «συγκινήθηκα» από τα εξόφθαλμα ολοκληρωμένα γυναικεία προσόντα της Ρεμπέκας, που μάλιστα ισχυρίζεται ότι είναι μονάχα 19 χρονών! Άμεσα λοιπόν έκλεισα το ραντεβού για την ημέρα της άφιξης.
Ξενοδοχείο το γνωστό μεγάλο απέναντι από το πάρκο, όλα γνωστά και εύκολα εδώ. Το δωμάτιο άνετο και φωτεινό, στα μείον τα twin beds.
Η Ρεμπέκα μόλις είχε φτάσει στην Αθήνα, στο πρώτο tour της, και ίσα που είχε προλάβει να κάνει ένα μπανάκι και να περιποιηθεί (αρκετά καλά) τον εαυτό της. Όταν μου άνοιξε την πόρτα ξαναένοιωσα ότι και όταν την πρωτοείδα στην φωτό με τα τιραντάκια!!! Γυναικάρα, γύρω στο 1.85 με τα τακούνια, με μαύρα μακριά μαλλιά, και σε αντίθεση κάτι ματάρες ανοιχτόχρωμες άλλο πράγμα… Πριν προλάβω να πω εγώ κάποιο κομπλιμέντο, μου πετάει αυτή ένα «Dark eyes, oh my god, it’s so beautiful»! Κλικ, και να πως σου φτιάχνει η διάθεση στο δευτερόλεπτο!
Το μικρό έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το έχει δει κάπως σαν το μεγάλο ταξίδι της ζωής της. Όλα εδώ της φαίνονται εξαιρετικά όμορφα, μεταξύ αυτών και εγώ, τρομάρα μου.
Τα αγγλικά της είναι αρκετά καλά, και επικοινωνεί καλά. Μετά την αρχική μικρή συζήτηση και το μπανάκι ξεκίνησε ο αγώνας. Την κατέβασα από τα τακούνια γιατί κάπως ένοιωθα άβολα, και άμεσα αρχίσαμε πλούσια τα φιλιά και τα χάδια. Κορμί πολύ καλό, σε λεπτή γραμμή, και απόλυτα φυσικό. Στήθος 2μισάρη πολύ καλό. Στα συν η πλήρης αποτρίχωση παντού, ούτε χνούδι δεν βρήκα. Κοιλίτσα ωραία και επίπεδη, και νινάκι γυαλισμένο. Το γεύτηκα αλλά δεν μου ταίριαξε η γεύση και προσπέρασα. Το κορίτσι θέλει χάδια παντού και της τα πρόσφερα απλόχερα. Είναι amateur και GFE. Το μεγάλο της προσόν είναι η εξαιρετικά ευχάριστη διάθεσή της και το ότι γελάει συνέχεια. Γενικά σου φτιάχνει το κέφι και είναι πολύ ευχάριστη παρέα. Πόνταρα στην αθωότητα και στην διάθεσή της ενθαρρύνοντάς την συνεχώς και δεν έχασα. Υπηρεσίες αρκετά καλές, με πολύ καλή περιποίηση στις μπάλες και σχετικά καλή πίπα. Στον αγώνα πολύ φυσική, εξαιρετικά ευλύγιστη, και πολύ ερωτική. Είναι άλλωστε στην ακμή της σεξουαλικής της ζωής και οι ορμόνες κάνουν από μόνες τους την δουλειά τους (που μου λέει συνέχεια και ένας πονηρός φίλος μου γυναικολόγος)! Το ευχαριστιέται αυτό που κάνει το κορίτσι μας. Καταθέσεις δύο στο στοματάκι και στα στηθάκια της, όλες με απόλυτη φυσικότητα και με πάντα χαρωπή διάθεση για το κορίτσι μας.
Συνοψίζοντας, την συνάντησα αμέσως μετά το γραφείο, ψόφιος από μια πολύ δύσκολη μέρα, και έφυγα ανανεωμένος και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ήταν σαν να πήγα μαζί της σε άλλο πλανήτη, μακριά από την μιζέρια που ζούμε σε αυτή την χώρα καθημερινά τους τελευταίους μήνες. Η Ρεμπέκα με πήγε «αλλού», και για αυτό και μόνο άξιζε η συνάντηση μαζί της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 17, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
210
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν