Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Φάτσα παράξενη ίσως και λίγο ασχημούλα από αυτές που σου κάνουν εντύπωση γιατί έχουν τύπο και όχι κάποια ιδιαίτερη ομορφια. Σωμα αγαλματένιο, ατελείωτο προσεγμένο και σχετικά γυμνασμένο και σφικτό που δεν μπορεί να διατηρείται σε τόση καλή κατάσταση μόνο από τα patch που φοράει στο μπράτσο η Giselle και λέει ότι την αδυνατίζουν και την κρατούν σε καλή φόρμα! Ψηλή με τα ψηλοτάκουνα κοντά στο 1,88 , τα οποία δεν έβγαλε κατά την διάρκεια του αγώνα! Η μόνη παραφωνία στην κορΜΑΡΑ της τα υπερμεγέθη και ίσως λίγο δύσμορφα χείλη στο νινάκι της! Ηλικιακά δεν είναι και πιπίνι επομένως όσοι ψάχνουν νεανικό κορμί για να γευτούν τους καρπούς της νιότης θα πρέπει να πάνε αλλού καθώς η Giselle δεν είναι κάποιο άγουρο κοριτσάκι αλλά μια ολοκληρωμένη γυναίκα! Από εκεί και πέρα πίπα βαθιά υγρή με φτυσίματα και deep throats με τρελή χρήση της γλώσσας και του piercing που έχει! Πολλές φορές έφτανε στο gagging με δική της πρωτοβουλία! Αυτή έκανε ότι γούσταρε και εγώ απολάμβανα χωρίς να δίνω οδηγίες! Ήξερε πολύ καλά τι έκανε με περιποίηση και στα @@ μόνο λίγο μου τα ζούληξε μία φόρα και με πόνεσε αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα! Δακτυλάκια παντού, πολύ ερεθιστικά προκαταρκτικά, με υγρά φιλιά, χάδια και γλειψίματα! Απολαυστικό sex με πρωτοβουλίες και συμμετοχή δική της παντού! Ακούραστη με πολλές αλλαγές στάσεων και καλά στησίματα και με πρωτοβουλίες που με εξέπληξαν ευχάριστα! Ίσως; λίγο υπερβολικές οι φωνούλες και τα βογκητά της μάλιστα την πρώτη φορά που έφαγα το κουλουράκι της φοβήθηκα λίγο και σταμάτησα αλλά συνέχισε αυτή μόνη της! Στο 2ωρο πολύ λίγο social time, χωρίς προσπάθεια για καθυστέρηση και γρήγορη κίνηση από την ίδια για δεύτερο γύρο, από τις λίγες φορές που μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση! Προτιμά να πηδιέται και αυτή παρά να μιλάει, πάντως μου έδωσε την εντύπωση ολοκληρωμένης γυναίκας με άποψη στην μόδα και την μουσική και μπασμένης στα πραγματικά προβλήματα της ζωής! Λίγο πονηρούλα και πολύ ψωνισμένη με το modeling! Αλλά σίγουρα επαγγελματίας σε αυτό που κάνει! Δίωρο meeting με τρεις μπάλες όλες με anal και ένα αστείο που μου είπε περί μεγέθους (που το λένε σε όλους οι επαγγελματίες για να μην παρεξηγηθώ, και σε όποιον πιάσει), και 5 λεπτά social time 500Ε το κόστος του meeting! Ίσως να με «δάγκωσε» λίγο σε σχέση με τον γιατρό πιο πριν αλλά από την άλλη μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν μπορείς να εξαντλήσεις ότι μπορείς να κάνεις μαζί της στο δίωρο και γι’ αυτό θα την ξανασκεφτώ για το μέλλον!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 08, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν