Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 3 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Βλέποντας τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα άλλου πρακτορείου ανυπομονούσα πότε θα έρθει και άν θα έρθει ποτέ αυτό το πλάσμα στην αθήνα Ήρθε λοιπόν και αποφάσισα να το επισκεφτώ.

Ότι βλέπετε στις φωτός είναι πραγματικό με μιά ελάχιστη απόκλιση στο πρόσωπο το οποίο δεν είναι τόσο καμπυλοτό και στρογγυλεμένο. Που κόλλησα τώρα θα μου πείτε αλλά θαρρώ πως πρέπει να το αναφέρω γιατί σε προδιαθέτει ότι θα αντικρίσεις ένα πραγματικό facemodel.

Μακριά από λάτρες του PSE καθώς η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας να μπορεί να πιάσει το ρυθμό της προτίμισης του καθενός. Είναι για πολύ χαλαρές καταστάσεις που νομίζω ότι δεν αρμόζουν στην τιμή για κάποιον που πληρώνει αποκλειστίκά για να ξεδιπλώσει την τέχνη του στο σεξ.

Προσπαθεί να δείξει οτί απολαμβάνει το γλύψιμο παρόλο που μου δωσε την αίσθηση προς στιγμήν οτί είχε πραγματικά ερεθιστεί. Από πλευράς της πάλι προσπάθησε να τσιμπουκώσει χωρίς χεράκια κάνοντας με να αισθανθώ πρωταγωνιστής σε αματούρ βίντεο.

Από πάνω δεν τόλμησα κάν να την βάλω καθώς αρκέστηκα σε δύο γύρους πισσοκολλητου μιας και η θέα της σε κάνει να αισθάνεσε οτί το γαμημένο 250άρι έπιασε τόπο.

Σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς αυτή η απειριά της καθώς την κλανει κάπως διαφορετική από πολλές επαγγελματίες αλλά θα πρέπει να είναι ή τουλάχιστον να το παίζει άπειρη σε όλους τους τομείς και όχι να έχει ξυπνητίρι 15 λεπτά πρίν τελειώσει ο χρόνος παρόλο που τη συγχωρώ γιατί νομίζω πως είχε πίεση για το επόμενο ραντεβού απο το πρακτορείο.

Υ.Γ ποτέ δεν γράφω πραγματικές ώρες και ημερ/νιες για τα ραντεβού που κάνω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών