Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.9 2 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική, αλλά αγανάκτησα. Μετά γρήγορη επικοινωνία με το πρακτορείο, κλείνω το ραντεβού, δική τους υπόδειξη, 10.15. Είχα ζητήσει μια ώρα και πιθανή δεύτερη. Ακριβώς στην ώρα μου, φτάνω. Η κοπέλα, εμφανισιακά είναι ωραία, με ωραίο σώμα, γι' αυτό και το maximum που έβαλα σε αυτό. Γρήγορα για ντους και βγαίνω. Η Μιμή ακόμη με το νεγκλιζέ. Λίγα φιλάκια, χωρίς γλώσσα και ξεκινά το φλάουτο. Ρηχό με χέρι. Τέλος πάντων δε λέω κάτι, μαλακία μου. Σταματάει και μου δίνει κρέμα να της αλείψω τα πόδια. Ενώ περίμενα το αντίθετο, λέω εντάξει και σ' αυτό. Καθώς το κάνω, μυρίζω από κάτω, και μου έρχεται οσμή ούρων και δεν ξέρω τί άλλο. Ξαφνικά μου λέει, να βάλουμε προφυλακτικό. Λέω να συνεχίσουμε όπως είμαστε, και μου πετάει, cim is extra 50 euro. Μα λέω στο site δε γράφει κάτι τέτοιο. Μετά μου λέει ότι για 1 ώρα, γίνεται μόνο μια φορά. Όπως γίνεται αντιληπτό, σπάστηκα και λέω ας τελειώσω κακήν κακώς και ας φύγω τρέχοντας. Και εκεί έχουμε το κλού της βραδιάς. Αρχίζει λίγο μαιμού φλάουτο και ξαφνικά μου λέει τέλειωσε ο χρόνος. Μα δείχνω το ρολόι, η ώρα είναι ακόμη 11 παρά 2 και το ραντεβού είναι 1 ώρα, δηλ. μέχρι τις 11.15. Ναι μου λέει, αλλά μέχρι να κάνεις ντούς? Έχω ραντεβού, να βγώ έξω? Τα μισά βέβαια απο αυτά στη νοηματική. Μου λέει, money. Και εκεί ανακαλύπτω ότι λείπουν και 100euro από την τσέπη μου. Σκέφτηκα να μην της δώσω τίποτε, να ειδοποιήσω το ξενοδοχείο. Τελικά της έδωσα τα 200 και έφυγα. Το αποκορύφωμα είναι το πρακτορείο της. Στέλνω μήνυμα με όλα όσα έγιναν, και μου απαντούν. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς μαζί της ή με το συγκεκριμένο πρακτορείο. Μακριά. Πάντως αν είναι κάποιος ήρωας και το τολμήσει να προσέχει το πορτοφόλι του. Sorry για το σεντόνι, αλλά πραγματικά αγανάκτησα. Μηδέν σεβασμός στον πελάτη. Υ.Γ. Το μόνο κακό που μπορεί να έκανα ήταν ότι ήμουν αξύριστος, και σε κάποια φάση το δάχτυλό μου την πόνεσε, αλλά μόλις μου το είπε σταμάτησα αμέσως. Ας πρόσεχα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν