Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Maya ήταν το καλό γαμήσι που έψαχνα χθες αλλά δεν μπόρεσα να βρω κενό σε βολική ώρα οπότε κανόνισα για σήμερα.
Τρίτη ρωσίδα στην σειρά λοιπόν αλλά εδώ πρόκειται όντως για κορίτσι της δουλειάς, είναι γεννημένη για τον πούτσο.
Εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, καλούτσικο προσωπάκι με ωραία γκριζογάλανα μάτια, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα περιποιημένο, μόνο τα μάτια είχε βαμμένα μπλε, 25αρα δηλώνει, 27 λέει ο Tress, αλλά έδειχνε 30αρα.
Κοντούλα με μέτριο σώμα, λίγο ταλαιπωρημένο δέρμα, μικρά βυζάκια και κωλαράκι που μόνο όταν είναι στημένη στα τέσσερα φαίνετε ωραίο.
Αγγλικά ανύπαρκτα αλλά στην Maya θα πάτε για να ρίξετε ένα καλό γαμήσι, δεν είναι escort με ντύσιμο κυρίας και proficiency.
Όπως έγραψε και ο rozkrotalias για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει την άλλη «Κυρία», αυτή με το μαστίγιο…
Φιλιά ωραία στη αρχή για ζέσταμα και μετά άγρια πράγματα, πίπα με πολύ σάλιο και φτύσιμο, καβαλάει το καβλί και αρχίζει να χτυπιέται…
Της άρεσε το cow girl και με φάτσα και ανάποδα και την άφησα το κουμάντο, άλλαξε αρκετές στάσεις, στήνεται πολύ ωραία, στα τέσσερα έφτυσα στην κωλοτρυπίδα της και μετά την δακτυλοσκόπηση άλλαξα τρύπα.
Σχετικά στενή κωλοτρυπίδα που την «έσκισα» μέχρι να τα πάρει στο στόμα.
Πάκα πλάκα το πρακτορείο έχει πολλές μούφες αλλά για PSE και Anal γαμήσι έχει φτιάξει το κορυφαίο ΦΟΥΛ της ΡΩΣΙΚΗΣ ΝΤΑΜΑΣ: Daisy - Karina – Maya.
Όταν γύρισα είδα ότι την επισκέφτηκε και ο πρόεδρος, ευτυχώς που δεν το ήξερα γιατί θα σκεφτόμουν να ακυρώσω αφού την ξεκόλιασε, ήταν λίγο κουρασμένη η καημένη, αλλά είναι σαν τον «Εξολοθρευτή» του Τζέιμς Κάμερον εκεί που νομίζεις ότι «τελείωσε» σηκώνετε ξανά συνεχίζοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να γαμιέται…
Επειδή αυτή την στιγμή που γράφω δείχνει στη ΝΕΤ τα τηλεοπτικά βραβεία και όλοι ευχαριστούν και από κάποιον, στο πνεύμα της ημέρας θα τελειώσω ανάλογα.
Πέρασα μια καταπληκτική ώρα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές στις ώρες που αφιέρωσα από την ώρα που έφυγα από το γραφείο, τον φίλο που μου την πρότεινε, το πρακτορείο για το booking και την άψογη συνεννόηση, τον τροχονόμο της οδού ……… που μου χάρισε την κλήση, τον πορτιέρη του hotel ……που μου άνοιξε την πόρτα, την καμαριέρα που μου χαμογέλασε πονηρά όταν χτυπούσα την πόρτα του δωματίου, τον μπάρμαν στο «bar club ……» για το ποτό που μου σέρβιρε για να χαλαρώσω, τον παρκαδόρο που πρόσεχε το αυτοκίνητό μου όλη αυτήν την ώρα και τέλος ασφαλώς την Maya για το καταπληκτικό πήδημα…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.450
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού