Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Η κοπέλα είναι ΤΟΥ-ΜΠΑ-ΝΟ! Πρόσωπο που σε... προκαλεί (αν και Ουγγαρέζα, φέρνει αρκετά σε λατινοαμερικάνα, αλλά μη της το πείτε, γιατί «τρελαίνεται»), βυζί σιλικονάτο με ραφές που φαίνονται, αλλά εξαιρετικό στην αφή και στο ρούφηγμα, κορμάκι μαυρισμένο, σφιχτό, λείο και μυρωδάτο για δάγκωμα, όπως για δάγκωμα είναι και ο απίστευτος κώλος της!

Έχει... bachelor στην πίπα με deepthroat, gagging, σάλιο και δε συμμαζεύεται, το μουνάκι της δε θα το έλεγε κανείς σφιχτό, αλλά ευχαριστιέσαι να το ξεσκίζεις, ενώ, αν δεν με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν ότι με τράκαραν, δε θα έφευγα στην ώρα (είχα κλείσει για 2ωρο) και θα δοκίμαζα και την πίσω κίνηση, η οποία φαινόταν εξαίσια. Πρόλαβα, πάντως, δύο γύρους, τον πρώτο με χύσιμο στο στήθος και τον δεύτερο στο πρόσωπο.

Η κοπέλα δεν πρέπει να έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στο escorting, καθώς φαινόταν τρακαρισμένη στην αρχή (πρέπει να ήμουν το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού της), ασχέτως μετά που πήρε φόρα από μόνη της, αλλά δεν έφαγα και πολύ ώρα στο μπλα-μπλα για να της ζητήσω... βιογραφικό, αφού στα αγγλικά υπάρχει πρόβλημα. Γενικά ήταν μια αρκετά ευχάριστη συνάντηση και θα την επαναλάβω στην πρώτη ευκαιρία!

Μόνο αρνητικό 2-3 συνεχόμενα τηλεφωνήματα από το πρακτορείο, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το εισιτήριο της επιστροφής της. Ευτυχώς μας πέτυχαν στο κενό για μπανάκι μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
PornKing
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
564
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού