Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Λοιπόν η κοπέλα ήταν στόχος μου εδώ και καιρό μιας που την είχα δει στην ταινία ''η εκδίκηση της παρθένας στα μπουζούκια''. Είναι πραγματικά ανεκτίμητο διαμάντι στα χέρια ενός νεκρόφιλου. Ειλικρινά ήταν εκπληκτική εμπειρία. Καταρχήν ξεραμένα χύσια στα μαλλιά της από το προηγούμενο βράδυ. Στοματικό διάρκειας 10-20 δευτερολέπτων και σχετικά ρηχό. Σχεδόν κάθε της κίνηση σε έκανε να πιστεύεις ότι γαμούσες πλαστική κούκλα. Παρόλο που είναι αρκετά καλή θέλει λίγη προσπάθεια ακόμα γιατί φιλιά απαγορεύονται, χουφτώματα απαγορεύονται, φιλιά στο λαιμό απαγορεύονται, ενώ με μια πλαστική κούκλα όλα αυτά επιτρέπονται. Έχει λοιπόν κάποια περιθώρια βελτίωσης. Χρήση λιπαντικού κάθε 5 λεπτά. Σπουδαίο προσόν της η ακινησία της που έχει αυτό το μοναδικό ταλέντο να σε παραμυθιάζει και να πιστεύεις πραγματικά ότι είναι κλινικά νεκρή. Στα μείον θα έβαζα ότι κατά την διάρκεια της συνουσίας δυσανασχετούσε επειδή η λυτρωτική εκσπερμάτωση αργούσε να έρθει (50 λεπτά συνεχούς σκληρής προσπάθειας από μέρους μου). Αυτό μου προξένησε κάποια απορία γιατί υποτίθεται ότι οι πλαστικές κούκλες δεν δυσανασχετούν. Κάποια στιγμή επειδή βαρέθηκε μου έβγαλε το προφυλακτικό έβαλε λιπαντικό και τον έπαιζε με το χέρι για να καταφέρει τον άθλο της εκσπερμάτισης. Αποφάσισα όμως να κάνω εγώ τον άθλο και αφού ξαναφόρεσα προφυλακτικό, μπήκα μέσα της και ασκώντας πυελικές ωθήσεις με την ταχύτητα του φωτός, είδα επιτέλους το άγιο φως, το αληθινό. Κατά την διάρκεια του θαύματος, εκείνη με θρησκευτική κατάνυξη έπιασε τη λαμπάδα με το άγιο φως και την έσφιξε δυνατά προς αποτροπήν του υποτιθέμενου ενδεχομένου να σπάσει το κάλυμμα και να στάξει κερί στον ευλογημένο κόλπο της. Βεβιασμένη κίνηση, που είχε ως αποτέλεσμα το άγιο φως να χαθεί μονομιάς. Τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι την ανάσταση για το άγιο φως...τι κρίμα.

Είχα κλείσει για 2 ώρες αλλά τελικά ήταν τόσο θεία αυτή η συνουσία, που αρκούσε, οπότε ντύθηκα και έφυγα στην 1 ώρα. Η κοπέλα με το γυάλινο χαμογέλο με ρωτήσε αν συνέβη κάτι και φεύγω τόσο νωρίς...μα καλά δεν κατάλαβε το θείο χάρισμά της;
Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε νεκρόφιλους, σε λάτρεις της συνουσίας με πλαστικές κούκλες και σε μαζοχιστές που γουστάρουν μια γερή δόση ξενέρας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέγας
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
597
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rapunzel

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού