Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
Citytours
12200
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ των φαντασιώσεών μου και που με φαντασιώνει ακόμα και τώρα.Ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται ένας θεόμ..νος (το λέω έτσι γιά να γίνομαι κατανοητός) υπέροχα ντυμένη και βαμμένη που με τις γόβες της ήταν στο ύψος μου περίπου 1,88.Ολο χαμόγελο που με χούφτωσε εξ αρχής και με τρέλλανε σε γλωσσόφιλα.Της ζήτησα εγώ να πάω γιά μπανάκι ένεκεν εργασίας και κατά την έξοδο ένα θεικό πλάσμα που περίμενε να την ξεντύσω.Υπέροχο κορμί,όχι πολύ σφιχτό αλλά όχι πλαδαρό.Υπέροχο στήθος με ρώγες θεικά φτιαγμένες,καλοσχηματισμένες με υπέροχο μέγεθος που τρλλάθηκα να τις γλείφω.Ξεχασμένος στο γλείψιμο στο στήθος γύρισα μετά από αρκετή ώρα να δώ μήπως την είχα κουράσει αλλά...αυτό ήταν το κομβίο της.Η μελαμψή ΄΄θεά μου,,τα είχε δει όλα.Με ρίχνει στον κρέββατο και τα είδα όλα.Μου βουτάει το παίδαρο και τρελλάθηκα.Πίπα βαθειά, υγρή με φτυσίματα που δεν έχω δεί καλύτερη και τα έδωσα όλα με κατάποση από μέρους της.Το ευωδιαστό ,μελαμψό νινάκι της που το μούδιασα δεόντως θεόσφικτο.Με δυσκολία έμπαινα...και μετά η τέλεια διέγερση.Δεν χρειάζονται πολλά γιά τη κοπέλλα αυτή που με τρέλλανε και δεν μπόρεσα να τη συναντήσω γιά long-long meeting 12h.Aλλά πιστεύω ότι θα την ξαναδώ...κάπου και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Και μερικά in English:
My Girl you are a woman God on the world.So beautifull,i have your image in my dreams.Unforgetable sex...and so tied lady.I feel the smelling of your skin until now.Kisses my girl.Thxs for your company.I ll see you...everywhere
Και μερικά in English:
My Girl you are a woman God on the world.So beautifull,i have your image in my dreams.Unforgetable sex...and so tied lady.I feel the smelling of your skin until now.Kisses my girl.Thxs for your company.I ll see you...everywhere
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν