Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 16 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για 3 λόγους «κλείνω» ένα ct: ο 1ος είναι να μου κάνει «κλικ» από τις φωτογραφίες, ο 2ος να είναι «πιπίνι» και ο 3ος να διαβάσω καλές κριτικές από μέλη που εμπιστεύομαι.
Έχω ξαναγράψει άλλωστε ότι αυτός είναι και ο λόγος που άρχισα να γράφω, επειδή εγώ βοηθήθηκα πολύ από τις κριτικές, πήγα σε κορίτσια που αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να πάω.
Την Lauryn την είχα στα υπόψη και θα έκλεινα από την πρώτη μέρα αλλά η φωτογραφία που είχε βάλει ο Αntisthenis στο thread με είχε προβληματίσει για αυτό τότε είχα προτιμήσει την πιτσιρίκα Lolly.
Αφού λοιπόν έγραψαν καλά λόγια ο πρόεδρος και ο Rozcrotalias πήγα αποκλειστικά για κωλαράκι μιας και τα τελευταία meeting μου βγήκαν πολύ light.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ και με τους δυο εξαιρώντας την για μένα υπερβολή του προέδρου για σύγκριση με την Vanessa, που ήταν μια πανέμορφη ανατολή ηλίου, μια πανδαισία χρωμάτων, μια παρουσία που χαιρόσουν να απολαμβάνεις την παρέα της…
Η Lauryn έχει μια ουγγαρέζικη μελαχρινή ομορφιά, έντονα ζυγωματικά, μπλε μάτια και βλέμμα που μαγνητίζει και σαγηνεύει.
Οι πάνω φωτογραφίες απέχουν λίγο από το real, αυτές στο eurobabeindex είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Κοντούλα με ωραίο καλοσχηματισμένο σωματάκι, μικρά βυζάκια, απαλό δερματάκι και καλοδουλεμένες τρυπούλες…
Πίπα καλούτσικη, κατώτερη πάντως από άλλες συναδέλφισες, ενίοτε βαθιά και αρκετό αρχειδογλείψιμο.
Tο sex είναι η δουλειά της, το κατέχει καλά απλώς μερικές φορές δίσταζε να πάρει πρωτοβουλία στο πώς να στηθεί παρότι η ίδια σταματούσε για να αλλάξει στάση.
Πάντως σε ότι στάση και να ήμασταν με την πούτσα στο κώλο της το γούσταρε και έσπρωχνε μόνη της.
Το παλιό σεξιστικό, αντρικά σοβινιστικό ερώτημα ήταν : «Ποια είναι η πιο δύσκολη εγχείρηση;». Και απαντούσε: «Να βγάλεις το πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας».
Ο λόγος για αυτό μάς έχει δοθεί με ποιητικό τρόπο από τους αρχαίους ημών. Επειδή ο Τειρεσίας είχε κάνει και άντρας και γυναίκα ρωτήθηκε από τον Δία και την Ήρα ποιος ευχαριστιέται περισσότερο στο σεξ. Απάντησε: «Εννιά φορές πιο πολύ η γυναίκα», γι’αυτό η Ήρα τον τύφλωσε κι ο Δίας του χάρισε μακροζωία και μαντική ικανότητα.
Εξίσου δύσκολη εγχείρηση νομίζω ότι είναι να βγάλεις το πήδημα του κώλου από το μυαλό της Lauryn, τον λόγο βέβαια δεν έχω την γνώση να το γράψω ποιητικά, πάντως σχεση με τυφλότητα και μαντική ικανότητα, με «Δίες», «Ηρες» και άλλες μυθολογικές θεότητες δεν μπορεί να έχει…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν