Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 9 10
Citytours
15614
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συναντηση εγινε πριν κανα τετραμηνο σε γνωστο Fuckhotel της Αθηνας !!
Τα εχω γραψει στο thread τοτε αλλα επειδη διαφερουν πολυ οι γνωμες ας τα γραψω και εδω μεσα !!
Το κοριτσι ναι μεν ψηλο στα ισα με μενα αλλα απο σωμα θωρηκτο και δυσκολο πολυ στο μανατζαρισμα ,τωρα εαν εχασε κιλα απο τοτε δεν ξερω παντως σιγουρα εμενα μου εριχνε καμμια δεκαρια αν και ειμαστε ιδιοι οπως ειπα στο υψος !!
Μαλλον βαρυκοκκαλη θα ειναι !!
Για βυζια και τετοια τα εχουν γραψει οι απο κατω !!
Παμε στα της φατσας τωρα !!!
Εμενα μου ηρθε με κοντο μαλλι γιατι της ειχαν μαδησει οι προηγουμενοι τα Exte !!
Απο φατσα οκ υποφερτη αλλα χωρις κανενα ενδιαφερον που να σε τρελλενει !!
Αριστη επικοινωνία μιας και ειναι 14 χρονια στο Ελλαδα !!
Τωρα στο sex οκ αντεχει τα σκληρα αλλα εμενα μου εδωσε την εντυπωσει οτι εαν μπορεσει να σε ξεπεταξει τοτε θα το κανει με μεγαλη ανεση και χωρις να νοιοθει τυψεις !!
Γενικα την εκλεισα απο περιεργεια και μονο και δεν προκειτει να την ξανακλεισω .
Οταν δε την ειχα κλεισει ειχε μονο τις Fake Photos οποτε γιαυτο γραφω οτι ηταν παραπλανιτηκες !!
Αυτα τα ολιγα !!!
Τα εχω γραψει στο thread τοτε αλλα επειδη διαφερουν πολυ οι γνωμες ας τα γραψω και εδω μεσα !!
Το κοριτσι ναι μεν ψηλο στα ισα με μενα αλλα απο σωμα θωρηκτο και δυσκολο πολυ στο μανατζαρισμα ,τωρα εαν εχασε κιλα απο τοτε δεν ξερω παντως σιγουρα εμενα μου εριχνε καμμια δεκαρια αν και ειμαστε ιδιοι οπως ειπα στο υψος !!
Μαλλον βαρυκοκκαλη θα ειναι !!
Για βυζια και τετοια τα εχουν γραψει οι απο κατω !!
Παμε στα της φατσας τωρα !!!
Εμενα μου ηρθε με κοντο μαλλι γιατι της ειχαν μαδησει οι προηγουμενοι τα Exte !!
Απο φατσα οκ υποφερτη αλλα χωρις κανενα ενδιαφερον που να σε τρελλενει !!
Αριστη επικοινωνία μιας και ειναι 14 χρονια στο Ελλαδα !!
Τωρα στο sex οκ αντεχει τα σκληρα αλλα εμενα μου εδωσε την εντυπωσει οτι εαν μπορεσει να σε ξεπεταξει τοτε θα το κανει με μεγαλη ανεση και χωρις να νοιοθει τυψεις !!
Γενικα την εκλεισα απο περιεργεια και μονο και δεν προκειτει να την ξανακλεισω .
Οταν δε την ειχα κλεισει ειχε μονο τις Fake Photos οποτε γιαυτο γραφω οτι ηταν παραπλανιτηκες !!
Αυτα τα ολιγα !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια