Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
O Latin Boy μας τα είπε άψογα! Δύσκολο να προσθέσει κανείς κάτι σε μια τέτοια κριτική… Απλά θα προσπαθήσω να συμπληρώσω δυο πράγματα με βάση την δική μου εμπειρία για αυτό το δώρο εκ Λετονίας με το άσημο όνομα Karina που ήρθε στην πόλη μας.
Την κοπέλα την συνάντησα δύο φορές : η 1η φορά ήταν για μιάμιση ώρα την πρώτη μέρα στο γνωστό ξενοδοχείο (έκρινα ότι μιας και ήταν νέα ήθελα λίγο περισσότερο χρόνο), και η 2η φορά ήταν για μια ώρα μετά από μια εβδομάδα (και σε διαφορετικό ξενοδοχείο, αυτό με τα πολλά ασανσέρ), λίγο πριν αναχωρήσει. Ξενοδοχεία, πρακτορείο άψογα.
Είχα την τύχη να είμαι το πρώτο της ραντεβού στην Αθήνα, και κατά τα λεγόμενά της και ο πρώτος παρτενέρ της στην νέα της ενασχόληση. Την είχα κλείσει από νωρίς, με βάση αποκλειστικά τις φωτό, και το ένστικτό μου ευτυχώς μου βγήκε σε καλό… Γενικά με τις νέες κοπέλες στο χώρο έχω την άποψη ότι αξίζει το ρίσκο ενός ραντεβού στα τυφλά τις πρώτες μέρες, γιατί τότε είναι πιο φρέσκες και ορεξάτες, και γιατί ως άπειρες κουράζονται εύκολα και δεν αποδίδουν προς το τέλος του tour. Φυσικά η αποτυχία είναι αρκετά πιθανή όταν κάνουμε τον cascader, αλλά η ανταμοιβή αν πετύχουμε το λαβράκι είναι πάντα ισχυρότατο κίνητρο.
Στην 1η συνάντηση η κοπέλα ήταν με το μαύρο σετάκι. Στην 2η συνάντηση ήταν με το λευκό σετάκι. Πραγματικά όταν την πρωτοείδα εντυπωσιάστηκα από την κορμοστασιά της, το πεντακάθαρο πρόσωπό της, και τα νιάτα της (είναι 21 κλεισμένα αλλά δεν δείχνει για πάνω από 20). Είναι ψηλή κοπέλα, με γυναικείο κορμί, αγγελικό πρόσωπο, και πάρα πολύ ωραία μακριά ίσια καστανόμαυρα μαλλιά. Μερικές μικροατέλειες υπάρχουν (δόντια, tattoo, ελαφρά γεύση από τσιγάρο στο στόμα) αλλά είναι άνευ σημασίας στο σύνολο.
Τα αγγλικά της είναι ελάχιστα και έτσι όλος ο χρόνος είναι καθαρά αγωνιστικός, social time και τέτοια απλά τα προσπερνάμε.
Δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες της πράξης, απλά θα πω πως ήταν από τις πιο ολοκληρωμένες και ευχάριστες συνευρέσεις μου στο χώρο. Η κοπέλα είναι πραγματικά girlfriend experience, συμπεριφέρεται λες και είναι με τον φίλο της με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και τα δίνει όλα συνεχώς. Η συμμετοχή της είναι απίστευτη, μοναδική εμπειρία! Την πρώτη φορά ήταν εντελώς αθώα για το τι γίνετε στο χώρο. Την δεύτερη είχε ήδη κάποιες εμπειρίες –ευτυχώς όλες σχεδόν καλές αλλά και κάποιες διδακτικές- και είχε πλέον αντίληψη τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό όμως δεν είχε επίδραση στην απόδοσή της. Μάλλον δύσκολα θα μας ξαναεπισκεφτεί, αλλά και πάλι υπάρχουν πάντα ισχυροί λόγοι για ένα ακόμα ταξίδι…
Όπως είπε και ο συναγωνιστής πιο κάτω η κοπέλα είναι σπάνια και μοναδική περίπτωση. Ειλικρινά ελπίζω να έχουμε την τύχη να την ξανασυναντήσουμε…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 28, 2010
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
430
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
212
Likes:
4.846
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού